Bogdan Nicolae rămâne antrenor secund la Volei Municipal

După doi ani de colaborare cu bulgarul Stoyan Stoev, conducerea Volei Municipal Zalău a decis să aducă la echipă un antrenor principal din România, acesta fiind bucureşteanul Marian Constantin, unul dintre cei mai reputaţi tehnicieni din ţară. Aceasta a fost singura modificare făcută la nivelul conducerii tehnice, deoarece, preşedintele Vasile Coţa a decis împreună cu celelalte persoane din conducere ca funcţia de antrenor secund să fie ocupată, în continuare, de Bogdan Nicolae, cel care a fost adus la club în 2013, în locului lui Ovidiu Macarie. Timp de un an, tânărul tehnician a colaborat cu zălăuanul Aurel Vlaicu, însă acesta din urmă s-a despărţit de clubul zălăuan la finalul sezonului 2013 – 2014.
„Mă bucur foarte mult că s-a dorit continuarea colaborării. Sunt convins că lucrurile vor decurge bine în continuare şi vom obţine rezultate notabile, care să-i mulţumească pe specatori. Pe Marian Constantin îl cunosc de câţiva ani, însă, o relaţie mai strânsă avem de anul trecut, după ce a fost transferat la echipă fiul său (Filip Constantin, n.r.). Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu noul antrenor şi vom obţine rezulte bune împreună”, ne-a declarat Bogdan Nicolae.
Noul principal al Zalăului s-a arătat încântat de faptul că va putea colabora la nivelul băncii tehnice cu un localnic.
„Mă bucur că s-a luat această decizie. Bogdan Nicolae a demonstrat şi în anii trecuţi că este un profesionist şi a obţinut rezultate bune cu bulgarul Stoev. Este bine că a rămas la echipă, fiindcă mă va putea ajuta cu mai multe informaţii legate de club şi jucători, cunoscând deja situaţia. Sper să avem o colaborare cât mai bună şi să obţinem rezultatele dorite”, a afirmat Marian Constantin.
Secundul vicecampioanei României a început practicarea voleiului la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, făcând parte dintr-o generaţie cu George Tadici (fiul cel mare al antrenorului de handbal) şi cu Cristian Pop, fostul universal al defunctei Phoenix Şimleu Silvaniei.
Bogdan Nicolae a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, având specializare disciplina volei.
În această vară, Nicolae a participat la un curs de perfecţionare în Italia, principala temă fiind pregătirea fizică a sportivilor.

7 Thoughts to “Bogdan Nicolae rămâne antrenor secund la Volei Municipal”

  1. Anonim

    Cota l-a convins sa ramana. Felicitari!

  2. lol

    si uite-asa se duce echipa zalaului la fund..veti vedea doar cateva luni

  3. Suporter

    Felicitări Bogdan!Si bafta multă!

  4. Una din cele mai intelepte decizi care se putea lua. Nicolae B este untip modest,preocupat si dedicat meseriei,bun la toate,asigura continuitatea la partea tehnica .Feher il musca de fund insa,crezand ca astfel o sa fie el numit secund…Caracter infect si lipidinos ac Feher! Felicitari pt decizia luata dle Cota Vasile !

  5. ana

    Sunteți niste atârnători care tin cu orice preț de funcții.

  6. fost coleg care a jucat volei nu ca el

    Vai și amar de capul vostru puneți antrenor secund un non-name care nu a avut și nu are nici o treabă cu acest sport , este o nulitate pe care nu il bagă nimeni in seama stă si el acolo si linge ciolanul in frunte cu DoruTarle.

  7. Volei CT

    Bogdane….. iar le-ai dat la UNII ,planurile peste cap!Multa bafta!

Leave a Comment