Aur pentru atletele de la CSM Armatura Zalau

Aur pentru atletele de la CSM  Armatura  Zalau

Echipa de senioare de la CSM Armatura Zalau a fost medaliata cu aur la editia din acest an a Campionatelor Nationale de semimaraton de la Buzau

Dupa doua editii consecutive desfasurate la Zalau, editia din acest an a Campionatului National de semimaraton s-a desfasurat la Buzau, organizatorii primelor doua editii de la Zalau motivand ca nu s-au mai putut face rost de fonduri si in acest an. 109 atleti (40 de fete si 69 de baieti) de la 34 de cluburi din tara s-au aliniat in acest an la startul competitiei. Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau a fost reprezentat de cinci atleti: Samuel Bita (dubla legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin), Eduard Pichler (dubla legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin), Paula Todoran, Monica Barna (dubla legitimare cu CSA Mica Roma Blaj) si Nicoleta Petrescu (dubla legitimare cu Rapid Bucuresti). Daca la seniori, clubul zalauan nu a avut niciun reprezentant pe podium, la senioare, Paula Todoran si Monica Barna au reusit sa urce la final pe podium.

Paula Todoran a fost medaliata cu argint, terminand cursa pe locul doi cu timpul de 1 ora, 17 minute si 31 de secunde, in timp ce Monica Barna a castigat bronzul, inregistrand timpul de 1 ora, 19 minute si 46 de secunde. Cea de-a treia alteta care a facut parte din echipa CSM Armatura Zalau, Nicoleta Petrescu, a ocupat la final pozitia a cincea, inregistrand timpul de 1 ora, 20 de minute si 25 de sutimi. La final, in clasamentul pe echipe, locul intai a fost ocupat de cele trei atlete de la CSM Armatura Zalau, echipa zalauana fiind urmata in clasament de CSM Craiova si CSU Galati. Tot la senioare a mai luat startul si Simona Maxim, fosta sportiva la CSM Armatura Zalau actualmente la CSU Galati, insa evolutia acesteia a fost destul de modesta, clasandu-se la final abia pe pozitia a saptea, cu timpul de 1 ora, 21 de minute si 26 de secunde.

La seniori, Samuel Bita a ocupat abia pozitia a 22-a, cu timpul de 1 ora, 15 minute si 19 secunde, in timp ce Eduard Pichler s-a clasat pe locul 37, inregistrand timpul de 1 ora, 20 de minute si 43 de secunde.

Leave a Comment