Au învins, dar n-au convins

Săptămâna tensionată de la SCM Zalău s-a încheiat cu o victorie categorică pe teren propriu, împotriva celor de la Luceafărul Oradea, ocupanta ultimului loc în seria a X-a. Dorin Toma, cel care i-a luat locul lui George Zima pe banca tehnică, a debutat cu un  4 – 0, însă, cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar, zălăuanii au avut doar avantaj minim pe tabelă, 1 – 0, prin golul marcat în minutul 41 de Sergiu Pop. Lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca Zalăul să nu pară o forță mult mai mare decât formația vizitatoare, însă în ultimele patru minute SCM a mai marcat de trei ori prin Dan Berci (min. 86), Romaric Logon (min. 89) și Sergiu Negruț (90+1, pen.).

“Este o victorie clară, dar am suferit până în ultimele minute, fiindcă ne-am desprins doar pe final. Felicit jucătorii pentru evoluția din prima repriză, fiindcă în partea a doua am suferit. Avem de muncit și sper să rezolvăm unele lipsuri care încă există, pentru a putea recupera handicapul față de primele clasate. Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi. Mulțumesc și fostului antrenor pentru punctele acumulate până în prezent, împreună ne vom atinge obiectivele, pentru că ceea ce a făcut el, rămâne aici”, a declarant Dorin Toma după debutul pe banca echipei zălăuane.

În urma victoriei de sâmbătă, SCM Zalău a urcat pe locul cinci, cu 15 puncte, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita formației Progresul Șomcuta Mare.

Sportul Șimleu, cealaltă formație sălăjeană din Liga a III-a, a pierdut cu scorul de 1 – 2, pe teren propriu, duelul cu Someșul Dej, după ce a condus cu 1 – 0 la pauză. Gueye Mansour a deschis scorul pentru șimleuani în minutul 40, iar oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 50, prin Ștefan Visic, cel care în urmă cu o săptămână a înscris de două ori și în poarta Zalăului. Victoria dejenilor a venit în minutul 90+3, prin David Ciurcui, Sportul Șimleu suferind astfel primul eșec pe teren propriu în campionat.

One Thought to “Au învins, dar n-au convins”

  1. Anonim

    Cu Pașca manager scm Zalău nu va promova demisia pasca

Leave a Comment