Atleţii sălăjeni ţintesc podiumul la „Naţionale”

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism rezervat seniorilor şi tineretului va avea loc la finalul acestei săptămâni, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, printre participanţi fiind şi cinci atleţi sălăjeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

CSM Zalău va fi reprezentat de patru sportivi: Paula Todoran, Daniela Cîrlan, Kecskes Levente şi Cătălin Paşca, primii trei având şanse reale la medalii în probele la care vor concura.

Paula Todoran (antrenor Mirel Seişanu) şi Daniela Cîrlan (antrenoare Lorena Boberschi) vor lua startul în cursa de 10.000 metri, programată sâmbătă dimineaţa, dar şi în cea de 5.000 metri, ce se va desfăşura duminică după-amiaza. Sâmbătă dimineaţa va intra în concurs şi reprezentantul LPS „Avram Iancu Zalău”, Paul Parnău, sportivul antrenat de Lucian Bârlogeanu urmând să participe în cursa de 10.000 metri la masculin. Parnău a devenit luna trecută vicecampion naţional în cursa de 10.000 metri la categoria juniori I, ceea ce îi dă speranţe la o clasare pe podium şi la Naţionalele de la Piteşti.

Sâmbătă după-amiaza vor intra în concurs şi ceilalţi doi sportivi legitimaţi la CSM Zalău, Kecskes Levente şi Cătălin Paşca. Primul va concura la săritura cu prăjina, probă în care a obţinut medalia de bronz în luna iunie, la Campionatul Internaţional de Atletism organizat la Cluj. Cătălin Paşca va reprezenta clubul zălăuan la aruncare a greutăţii, probă dominată ani la rând de antrenorul său, Gheorghe Guşet.

 

One Thought to “Atleţii sălăjeni ţintesc podiumul la „Naţionale””

  1. Carmen

    Mult succes, Paula!

Leave a Comment