Atletic Zalău, locul trei la Satu Mare

Grupa de copii născuţi în 2004 a clubului Atletic Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la „Cupa Juniorul”, turneu de copii organizat de clubul Juniorul Satu Mare la care au fost prezente 12 echipe. Jucătorii pregătiţi de Florin Kordiş au evoluat în Grupa C, alături de Olimpia Satu Mare şi Il Calcio Satu Mare. Cu două victorii la limită, 1 – 0 în faţa ambelor echipe, Atletic Zalău s-a calificat în semifinalele competiţie, unde a întâlnit Juniorul Satu Mare, formaţie în faţa căreia a cedat cu scorul de 0 – 2.
Juniorii zălăuani au jucat finala mică, întâlnind, din nou, Olimpia Satu Mare, de această dată echipa a doua, care a evoluat în Grupa D. Atletic s-a impus cu un categoric 4 – 0, clasându-se pe locul trei la finalul competiţiei.
Organizatorii au acordat la final cupe şi diplome primelor trei clasate, dar au fost cordate şi premi individuale, Cristian Brumar fiind desemnat golgeterul competiţiei.
„Copiii au avut o evoluţie foarte bună. S-a văzut pregătirea pe care au făcut-o în cantonament, unde au muncit foarte mult. Mai avem de pus la punct anumite lucruri, pentru că şi meciul cu Juniorul Satu Mare l-am pierdut din cauza a două greşeli individuale”, a declarat antrenorul Florin Kordiş.
Atletic Zalău: Răzvan Lungu, Rareş Sălăjan, Raul Şandor, Claudiu Curea, Horaţiu Pop, Mihai Bălăjel, Darius Puşcaş, Adrian Har, Cristian Brumar, George Prodan, Marko Kabai şi Szabo David. Antrenor: Florin Kordiş

Leave a Comment