Atletă de la CSS Zalău, locul 1 la Memorialul „Dorin Melinte” de la Bacău

Peste 300 de atleţi au luat startul la ediţia din acest an a Memorialului „Dorin Melinte”, printre aceştia aflându-se şi sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Din delegaţia zălăuană, condusă de antrenorul Nelian Ianchiş, s-a remarcat Maria Csiki, o sportivă care a obţinut şi în 2022 rezultate notabile.

Sportiva concurează la categoria junioare 2, fiind în primul an la această categorie, clasându-se primul loc în cursa de 1.500 de metri şi pe locul 3 în cursa de 800 de metri.

A fost al doilea concurs din acest an pentru atleta zălăuană, după prima etapă a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2, ce s-a desfăşurat la Bucureşti. În cadrul acelui concurs, atleta legitimată la CSS Zalău s-a clasat tot pe primul loc în proba de 1.500 de metri şi pe locul 4 la 800 de metri, dar cu un timp mai bun decât la concursul de la Bacău.

 

2 Thoughts to “Atletă de la CSS Zalău, locul 1 la Memorialul „Dorin Melinte” de la Bacău”

  1. […] Peste 300 de atleţi au luat startul la ediţia din acest an a Memorialului „Dorin Melinte”, printre aceştia aflându-se şi sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Din delegaţia zălăuană, condusă de antrenorul Nelian Ianchiş, s-a remarcat Maria Csiki, o sportivă care a obţinut şi în 2022 rezultate notabile. Sportiva concurează la categoria junioare 2, fiind în primul an la această categorie, clasându-se primul loc în cursa de 1.500 de metri şi pe locul 3 în cursa de 800 de metri. A fost al doilea concurs din acest an pentru… Citeste mai mult […]

  2. […] Peste 300 de atleţi au luat startul la ediţia din acest an a Memorialului „Dorin Melinte”, printre aceştia aflându-se şi sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Din delegaţia zălăuană, condusă de antrenorul Nelian Ianchiş, s-a remarcat Maria Csiki, o sportivă care a obţinut şi în 2022 rezultate notabile. Sportiva concurează la categoria junioare 2, fiind în primul an la această categorie, clasându-se primul loc în cursa de 1.500 de metri şi pe locul 3 în cursa de 800 de metri. A fost al doilea concurs din acest an pentru…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment