Atletele de la CSM Zalău, clasări bune la Prishtina şi Skopje

Daniela Cîrlan continuă seria bună a rezultatelor. După ce s-a clasat, luna trecută, pe locul doi la semimaratonul de la Rijeka (Croaţia), atleta antrenată de Lorena Boberschi a făcut o cursă bună şi sâmbătă, la semimaratonul de la Prishtina (Kosovo). Sportiva legitimată la CSM Zalău s-a clasat şi de această dată pe poziţia secundă, terminând cursa într-o oră, 15 minute şi 3 secunde. Cîrlan a încheiat semimaratonul la o secundă în spatele primei clasate, kenyanca Christine Chepekemei.

Pe poziţia a treia s-a clasat Simona Maxim, atleta zălăuană legitimată la Steaua terminând cursa la un minut în spatele Danielei Cîrlan.
La categoria senioare s-au înscris 28 de atlete din Kosovo, SUA, România, Olanda, Argentina, Bulgaria, Germania, Irlanda, Suedia, Finlanda, Italia, Slovenia şi Malaezia.
O altă atletă de la CSM Zalău, Alina Niţuleasa, a participat duminică la maratonul de la Skopje (Macedonia), clasându-se pe locul trei la finalul cursei, după două atlete din Kenya. Nici pentru aceasta nu este prima cursă din acest an în care ia startul, Niţuleasa câştigând în luna martie maratonul de la Piacenza (Italia).

 

Leave a Comment