Armătura Zalău şi Minerul Sărmăşag se duelează după aproape 13 ani

Ediţia din acest an a „Memorialului Radu Gog” a fost prima în care echipele participante s-au duelat la două categorii (open şi old-boys), iar organizatorii vor proceda la fel şi la ediţia din 2016. Competiţia de la începutul acestui an a fost una specială pentru foştii componenţi ai echipei Minerul Sărmăşag, care s-au reîntâlnit după o pauză de zece ani. Marius Paşca, fostul antrenor al clubului minier a avut iniţiativa, iar foştii „mineri” vor participa şi la ediţia din 2016. Cei prezenţi la „Memorialul Radu Gog” vor putea asista la un duel inedit la un astfel de turneu, deoarece la ediţia din acest an şi-au anunţat prezenţa şi foştii componenţi ai echipei Armătura Zalău.
Ultimul duel dintre Minerul Sărmăşag şi Armătura Zalău a avut loc în 18 martie 2003, pe Stadionul Municipal, formaţia de la poalele Meseşului câştigând cu scorul de 3 – 0. În urma acelui duel, zălăuanii şi-au păstrat fotoliul de lider, având 37 de puncte acumulate, iar formaţia din Sărmăşag se afla pe poziţia secundă, cu 34 de puncte.
La finalul sezonului 2002 – 2003, Armătura Zalău avea să promoveze în Divizia B, iar în toamna anului 2005, a fost nevoită să se retragă din campionat din cauza problemelor financiare.
Ediţia a XII-a a „Memorialului Radu Gog” este programată în perioada 9 – 10 ianuarie 2016, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

Leave a Comment