Antrenorul Şimleului preia banca tehnică a Zalăului pentru meciurile de baraj

Mutare surprinzătoare pe banca tehnică a echipei SCM Zalău, formaţie ce a terminat returul pe locul secund, calificându-se la barajul pentru promovarea în Liga a II-a. Cu şase zile înaintea primului meci de baraj, în care va întâlni pe teren propriu CSO Cugir, conducerea clubului zălăuan a ajuns la o înţelegere chiar cu antrenorul celor de la Sportul Şimleu, George Zima. Cele două părţi au mai purtat astfel de tratative şi după plecarea antrenorului Marius Paşca, dar la acea vreme nu s-a ajuns la un numitor comun.
„Cei de la Zalău m-au contactat şi m-au rugat să-i ajut pentru meciurile de baraj şi să nu mă împotrivesc în plecarea lui George Zima la SCM pentru jocurile ce urmează în perioada următoare. Am acceptat, fiindcă toţi iubitorii fotbalului din judeţ cred că-şi doresc o echipă în Liga a II-a. Ar fi un lucru benefic pentru tot fotbalul sălăjean. Jucătorii de la Şimleu Silvaniei, dar şi alţi fotbalişti cu calităţi ar avea o şansa de a juca la un astfel de nivel. George Zima va sta pe banca Zalăului la meciurile de baraj, iar în cazul în care echipa nu va promova în Liga a II-a, el se va întoarce la Şimleu Silvaniei”, ne-a declarat Ioan Gurzău, preşedintele clubului Sportul Şimleu.
George Zima a devenit antrenorul celor de la Sportul Şimleu în vara anului 2019, iar sub comanda sa, Sportul Şimleu nu a pierdut nici un meci pe teren propriu în actualul sezon.
Vasile Jula, cel care a condus echipa de pe margine după plecarea lui Marius Paşca, va rămâne în cadrul clubului.

4 Thoughts to “Antrenorul Şimleului preia banca tehnică a Zalăului pentru meciurile de baraj”

 1. Anonim

  Degeaba vine la Zalău antrenor dacă nu promovează echipa în liga 2 liniștit se întoarce la Șimleu și se spala pe mâine ca nu a putut trebuia sa i se pună condiții sa promoveze clar echipa în liga 2 dar asta e e vb de buget de taxe plătite de toți Zalău ani sa nu se bate cu joc de noi și jucătorii au salarii mari joace pentru bani

 2. Anonim

  ADICA ASTIA DIN ZALAU NU IS IN STARE SA GASEASCA UN ANTRENOR, DOAR SOLUTII DE AVARIE GEN POP PASCA JULA ZIMA

 3. andrei

  o sa faca gurzau echipa cum a facuto si la simleu

 4. Conducere de rahat la SCM Zalau . Incredibil!!!
  Primarul Ciunt manipulat de niste indivizi , din familia fostului senator ( penibil) Pop gh, si alte specimene , pe bani grei al CONTRIBUABILULUI zalauan . Nerusinati toti la un loc !

Leave a Comment