Antrenorul Călin Pop se desparte de FC Zalău

„Am vrut să-mi dau demisia înaintea meciului cu CS Oşorhei”, a sunat declaraţia tehnicianului de la FC Zalău

Dintr-o echipă care la un moment dat avea şanse reale la promovarea în Liga a II-a, FC Zalău a devenit o echipă care stă parcă pe un butoi cu pulbere. Rezultatele din ultimele etape, dar mai ales evoluţia şi atitudinea pe care au arătat-o jucătorii l-au determinat pe preşedintele Ioan Morar să declare că există o problemă între jucători şi antrenori. „La un moment dat eram la trei puncte de locul întâi, iar în cest moment este în pericol şi locul trei. Principala vină o au antrenorii. Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că au fost aceeaşi jucători care au evoluat şi în primele meciuri, când am obţinut rezultate bune. Am avut o discuţie cu antrenorii şi cu jucătorii, toţi au fost amendaţi, iar dacă ultimele patru meciuri nu se vor câştigat se vor lua şi altfel de măsuri împotriva lor. Este o problemă între antrenori şi jucători pe care antrenorii nu o pot gestiona”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
Problemele din cadrul echipei se pare că par să fie mai vechi, chiar dacă nimeni nu a dorit să facă până acum nicio afirmaţie în acest sens. „Am vrut să-mi dau demisia înaintea meciului cu CS Oşorhei, iar acest lucru le-am şi spus băieţilor în vestiar, însă m-au rugat să rămân, fiindcă altfel nu intră în teren”, a afirmat antrenorul principal Călin Pop, care va mai sta doar patru etape pe banca echipei zălăuane. „Mai rămân până la finalul sezonului, după care nu voi mai antrena FC Zalău. Îmi duc contractul la bun sfârşit, dar nu se pune problema să continuăm colaborarea. Sunt mai multe motive care mă determină să plec, dar doecamdată nu vreau să spun mai multe lucruri despre acest subiect. Sper să ne clasăm la final pe podium, aşa cum îmi doresc”, a mai precizat tehnicianul zălăuan.
Călin Pop a preluat pentru a doua oară banca tehnică a echipei FC Zalău la începutul anului trecut, înlocuindu-l pe fostul internaţional, Vasile Jula.
Prima „aventură” pe banca echipei zălăuane a fost mai scurtă pentru Călin Pop, acesta pregătind echipa în returul sezonului 2009 – 2010.
În ultimele patru etape, FC Zalău va întâlni Unirea Jucu (acasă), Avântul Reghin (deplasare), Arieşul Turda (acasă) şi Unirea Dej (deplasare).

Leave a Comment