Antrenor din Baia Sprie la Sportul Șimleu

Sportul Șimleu a rămas fără antrenor în urmă cu câteva zile, după ce antrenorul Dacian Nastai a dat curs ofertei venite din partea FCSB Clinceni, noua echipă ce va activa în Liga a II-a în sezonul următor. Președintele Ioan Gurzău s-a văzut nevoit să caute înlocuitor pentru antrenorul sătmărean, iar sâmbătă a ajuns la o înțelegere cu noul tehnician. Acesta este Dănuț Șomcherechi, în vârstă de 49 de ani, din Baia Sprie. Șomcherechi este un fost jucător cunoscut al fotbalului băimărean, evoluând la începutul carierei la Phoenix Baia Mare și Maramureșul Baia Mare, iar la finalul carierei la FC Baia Mare și FC Maramureș. “Șomi”, cum este cunoscut în lumea fotbalului, a mai activat ca jucător la FC Argeș Pitești, Oțelul Galați, Universitatea Cluj și Progresul București.

Antrenoratul l-a început la grupele de junior de la FC Kiss Baia Mare, apoi a ocupat funcția de antrenor principal la Național Sebiș și Someșul Dej, ambele în Liga a III-a.

“Bine ai venit, Dan Șomcherechi! Clubul nostru îi urează noului antrenor, Dan Șomcherechi, ultima dată antrenor la Someșul Dej. La cât mai multe victorii”, apare pe pagina oficială de facebook a clubului șimleuan. Șomcherechi va fi prezent luni, la reunirea echipei Sportul Șimleu.

3 Thoughts to “Antrenor din Baia Sprie la Sportul Șimleu”

  1. […] Sportul Șimleu a rămas fără antrenor în urmă cu câteva zile, după ce antrenorul Dacian Nastai a dat curs ofertei venite din partea FCSB Clinceni, noua echipă ce va activa în Liga a II-a în sezonul următor. Președintele Ioan Gurzău s-a văzut nevoit să caute înlocuitor pentru antrenorul sătmărean, iar sâmbătă a ajuns la o înțelegere cu noul tehnician. Acesta este Dănuț Șomcherechi, în vârstă de 49 de ani, din Baia Sprie. Șomcherechi este un fost jucător cunoscut al fotbalului băimărean, evoluând la începutul carierei la Phoenix Baia Mare și… Citeste mai mult […]

  2. […] Sportul Șimleu a rămas fără antrenor în urmă cu câteva zile, după ce antrenorul Dacian Nastai a dat curs ofertei venite din partea FCSB Clinceni, noua echipă ce va activa în Liga a II-a în sezonul următor. Președintele Ioan Gurzău s-a văzut nevoit să caute înlocuitor pentru antrenorul sătmărean, iar sâmbătă a ajuns la o înțelegere cu noul tehnician. Acesta este Dănuț Șomcherechi, în vârstă de 49 de ani, din Baia Sprie. Șomcherechi este un fost jucător cunoscut al fotbalului băimărean, evoluând la începutul carierei la Phoenix Baia Mare și…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment