Antrenor din afara judeţului la FC Zalău

„Contractul cu antrenorul Călin Pop a exiprat la finalul lunii iunie, iar pentru sezonul următor purtăm tratative cu mai mulţi antrenori din afara judeţului. Intenţionăm să facem o echipă cu jucători tineri şi vrem să aducem un antrenor căruia îi place să lucreze cu astfel de fotbalişti”, a afirmat preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar

Chiar dacă s-a retras din acţionariatul clubului FC Zalău, Primăria şi Consiliul Local vor susţine în continuare activitatea clubului de fotbal, pe baza unui proiect de finanţare care va fi depus în aceste zile la primărie de către reprezentanţii echipei. Reunirea lotului este programată miercuri, 15 iulie, la Stadionul Municipal, iar prima şedinţă de pregătire va fi condusă probabil de secundul Cristian Oros. Lui Călin Pop, antrenorul principal al FC Zalău din sezonul trecut, i-a expirat contractul în data de 30 iunie, iar preşedintele Ioan Morar a afirmat că intenţionează să aducă la echipă un antrenor din afara judeţului.
„Contractul clubului cu antrenorul Călin Pop a exiprat la finalul lunii trecute. Nu au fost niciun fel de discuţii contradictorii între noi, pur şi simplu s-a încheiat colaborarea, iar pentru sezonul viitor căutăm un antrenor din afara judeţului. Suntem în tratative cu mai mulţi tehnicieni în acest moment, dar nu pot dezvălui niciun nume până nu vom decide cu care dintre ei colaborăm. Intenţionăm să facem o echipă cu jucători tineri şi vrem să aducem un antrenor căruia îi place să lucreze cu jucătorii tineri. Până miercuri, când vrem să începem pregătirile pentru sezonul viitor, vom şti şi numele antrenorului”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
În acest moment, sub contract cu FC Zalău mai sunt doar cinci jucători dintre cei care au activat în ediţia trecută de campionat: Viorel Ionaşcu, Daniel Supuran, Raul Stanciu şi nigerienii Benjamin Kuku şi Ibrahim Jamilu. Ultimii doi par decişi să nu mai continue la formaţia de sub Meseş, însă preşedintele Morar spune că transferarea jucătorilor nu este o problemă. „Jucători sunt foarte mulţi pe piaţă, depinde de ce sumă dispune fiecare club pentru transferuri. Trebuie să vedem pe ce buget ne bazăm în sezonul viitor şi în funcţie de acest lucru vom stabili ce jucători vom aduce. Oricum, aşa cum am mai spus, vrem să alcătuim o echipă tânără, fiindcă de promovare nu poate fi vorba, din moment ce nici măcar nu dispunem de o bază sportivă care să ne permită să jucăm în Liga a II-a”, a mai afirmat oficialul zălăuan.
FC Zalău a încheiat sezonul trecut al Ligii a III-a pe locul trei în Seria a V-a, cea mai bună clasare de după promovare. Startul noului sezon este programat în data de 28 august.

3 Thoughts to “Antrenor din afara judeţului la FC Zalău”

  1. Florin

    De presedinte are nevoie stringenta F>C Zalau , sa dispara , agramatul de Morar care este cel mai mare habarnist, omul ‘la locul unde habar nu are ” Apoi se mai poate vorbi de fotbal la Zalau !

  2. Anonim

    Bine punctat, Florin!

  3. Din

    Morar e cel mai mare rau din jurul echipei. Se stie dar primaria ilntolereaza din interese si comoditatea primarului ,caruia i se rupe…..

Leave a Comment