Antrenor de la CSS Zalău, secund la naţionala României de volei-speranţe

Bogdan Nicolae, antrenor de volei la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, a fost numit secund la echipa naţională de volei-speranţe a României. Tehnicianul zălăuan va face cuplu pe bancă cu Răzvan Parpală, cel care este antrenor şi la CSM Constanţa, Bogdan Nicolae înlocuindu-l în funcţia de secund pe orădeanul Zoltan Kovacs.

“Cred că pentru orice antrenor este o onoare să antreneze o echipă naţională, indiferent de nivelul acesteia. Nu puteam să refuz o astfel de ofertă şi sunt convins că voi avea doar de câştigat pe plan profesional, deoarece, în orice meserie, întotdeauna este loc de mai bine”, a declarat Bogdan Nicolae.

Prima acţiune la care va participa zălăuanul este programată în perioada 19 decembrie – 15 ianuarie, la Izvorani, pregătire pentru calificările la Campionatul European. La lotul national de speranţe au fost convocaţi şi doi voleibalişti de la CSS Zalău: Patrick Verdeş şi Dragoş Crişan. 20 de jucători vor face parte din lotul lărgit, iar la calificările din Bulgaria se va merge cu un lot de 14 voleibalişti.

Bogdan Nicolae şi-a început cariera de antrenor în anul 2011, la Chimszed UNF Cluj-Napoca, o formaţie ce activa în Divizia A2 Vest, iar în anul 2013 a ajuns la Volei Municipal Zalău, cu care a cucerit un titlu national şi două cupe ale României. Din 2019, Bogdan Nicolae este antrenor de volei la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, pregătind grupele de începători, dar şi grupa de juniori 1.

2 Thoughts to “Antrenor de la CSS Zalău, secund la naţionala României de volei-speranţe”

  1. […] Bogdan Nicolae, antrenor de volei la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, a fost numit secund la echipa naţională de volei-speranţe a României. Tehnicianul zălăuan va face cuplu pe bancă cu Răzvan Parpală, cel care este antrenor şi la CSM Constanţa, Bogdan Nicolae înlocuindu-l în funcţia de secund pe orădeanul Zoltan Kovacs. “Cred că pentru orice antrenor este o onoare să antreneze o echipă naţională, indiferent de nivelul acesteia. Nu puteam să refuz o astfel de ofertă şi sunt convins că voi avea doar de câştigat pe plan profesional, deoarece, în orice… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Ce-i aia „România de volei-speranțe”?

Leave a Comment