Antrenor bulgar la vicecampioana Volei Municipal Zalău

După îndelungi tratative cu mai mulţi antrenori atât din ţară, cât şi din străinătate, conducerea Volei Municipal Zalău a reuşit să ajungă la un acord cu bulgarul Stoyan Stoev Stoyanov, tatăl tehnicianului formaţiei Tomis Constanţa, Martin Stoev. În vârstă de 66 de ani, Stoev este primul antrenor bulgar care a reuşit calificarea la Campionatul Mondial de volei cu reprezentativa de seniori a ţării sale, fiind, la un moment dat, şi manager general la lotul de juniori al Bulgariei. A antrenat o perioadă lungă de timp în campionatul Italiei, iar în ultimele două sezoane s-a aflat pe banca tehnică a echipei bulgare, Levski Sofia.

“Cred că este cea mai bună alegere dintre variantele pe care le aveam la dispoziţie. Este un antrenor cu multă experienţă, care sunt convins că va fi omul potrivit pentru lotul pe care-l avem”, ne-a declarat Doru Ţârle, directorul executiv al Volei Municipal Zalău.
Stoyan Stoev va fi prezent la Zalău miercuri, după două zile de la reunirea lotului, voleibaliştii zălăuani urmând să-şi reia pregătirile luni, sub comanda secundului Bogdan Nicolae. Tehnicianul Bulgar va avea ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele patru locuri cu formaţia zălăuană.

Pentru a avea lotul complet, formaţia zălăuană mai are nevoie de un fal şi un secund, însă, surse din anturajul clubului ne-au dezvăluit că, foarte probabil, falsul va fi bulgar, urmând să fie adus la echipă chiar de noul tehnician.

Reamintim că Volei Municipal Zalău s-a despărţin în această vară de zălăuanul Aurel Vlaicu, după o colaborare ce a durat un sezon şi jumătate.

2 Thoughts to “Antrenor bulgar la vicecampioana Volei Municipal Zalău”

  1. Anonim

    Bravos! In loc de sustinerea sportivilor zalauani/salajeni, primarul & comp. au adus o alta gura flamanda de multi bani! Nu roman! Oare DNA si celelalte institutii ale statulu nu vad? in spatele acestei „echipe” se fac afaceri pe spatele contribuabilului zalauan! Si asta nu vede nimeni!

  2. Anonim

    Avem un roman pe banca tehnica – Bogdan Nicolae. Avem si la ce ne ajuta? Si apropo, ce infractiune o fi si asta, ca au adus antrenor strain? Am avut un roman sezonul trecut si ce am facut? Tot cu ajutorul strainilor am luat locul doi-Pepe, Lamb, Leo. S-a vazut cand in teren au intrat Cherbeleata, Georgescu,

Leave a Comment