Anton cu pumnul de beton

După ce s-a remarcat în kickboxing, în perioada cât a fost legitimat la Box Club MLG, sălăjeanul David Anton se remarcă şi în lumea boxului. Sportivul legitimat în prezent la Sport Club Municipal Zalău, pregătit tot de Virgil Meleg, unul dintre marii pugilişti pe care i-a avut Sălajul, a cucerit Cupa României la categoria 80 de kilograme. Pugilistul sălăjean şi-a învins categoric adversarul din semifinală, un pugilist de la Crişul Oradea, însă David Anton a terminat meciul accidentat la braţul drept, accidentare suferită în urma unei lovituri pe care i-a aplicat-o adversarului său. Prezenţa în finală, împotriva lui Ioan Deaconu, de la CS Jiu era sub semnul întrebării. Însă, ambiţios de felul său, David Anton nu a renunţat la luptă, spunându-i antrenorului Meleg că urcă în ring cu orice preţ. Iar ambiţia şi seriozitatea de care dă dovadă tot timpul atât la antrenamente, cât şi în competiţii, l-au ajutat pe Anton să cucerească medalia de aur şi să câştige competiţia la categoria 80 de kilograme.

„Este un rezultat excepţional şi sunt mândru de ce am realizat. Cu perseverenţă şi multă muncă în spate, orice se poate realiza”, ne-a declarat sportivul.

Printre antrenorii prezenţi la evenimentul de la Sighetu Marmaţiei s-a numărat şi Francisc Vaştag, una dintre legendele boxului românesc, acesta felicitându-l pe David Anton, dar şi pe antrenorul său pentru performanţa realizată.

La Cupa României au fost prezenţi şi doi pugilişti de la CSM Zalău, pregătiţi de Adrian Popuţea, Paul Magdaş şi David Chiş. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de David Chiş, bronz la categoria 63,5 kilograme.

One Thought to “Anton cu pumnul de beton”

  1. […] drept, accidentare suferită în urma unei lovituri pe care i-a… Articolul Anton cu pumnul de beton apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment