Andreea Tecar, ultima achiziţie a verii pentru HC Zalău

Cu câteva zile înaintea începerii pregătirilor pentru noul sezon, Handbal Club Zalău a efectuat şi ultima achiziţie din această vară. Managerul Gheorghe Tadici a reuşit să o transfere de la Minaur Baia Mare pe Andreea Tecar, handbalistă ce evoluează pe postul de inter dreapta.
„Este o jucătoare cu potenţial mare. Dacă se va consolida bine, Andreea Tecar poate deveni un inter dreapta bun”, explică Gheorghe Tadici.
Convocată la loturile naţionale de junioare şi tineret, Tecar a avut-o concurentă pe post pe Daria Bucur, handbalistă ce evoluează la Corona Braşov, de multe ori fiind aleasă în faţa acesteia în „7”-le de bază.
Tecar este un produs al şcolii de handbal din Baia Mare, începând handbalul la clubul Extrem din localitate şi continuând la CSS 2 Baia Mare.
Gheorghe Tadici spune despre handbalista în vârstă de 21 de ani că este o stângace bună, ce poate evolua şi pe postul de centru.
Andreea Tecar este al şaselea transfer al verii pentru HC Zalău, după Gabriela Vrabie, LPS Brăila, Amalia Coman (CSM Bucureşti), Irina Ivan (Le Havre), Sara Abed Kader (CSM Slatina) şi Larisa Şerban (CSU Reşiţa).
Tadici ia în calcul varianta de a renunţa la o parte dintre jucătoarele mai tinere, pe care să le transfere sub formă de împrumut la alte cluburi, unde să aibă şansa să joace mai mult decât la echipa zălăuană.
HC Zalău va începe pregătirile pentru noul sezon luni, 8 iulie, iar o săptămână mai târziu, echipa va pleca în stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei. Cantonamentul se va efectua în perioada 15 – 27 iulie, timp în care Tadici a programat şi o serie de jocuri amicale.
Până la începerea noului sezon al Ligii Naţionale, HC Zalău va participa la patru turnee de pregătire, care vor avea loc la Vâlcea, la Cluj, la Zalău şi la Bistriţa, toate în luna august.

3 Thoughts to “Andreea Tecar, ultima achiziţie a verii pentru HC Zalău”

  1. Anonim

    Cel mai bun transfer la HC Zalau .Bravo!

  2. Anonim

    De matrapazlacurile de la volei, nici un cuvant,cand vine vorba de Cota amutiti toti,halal ziaristi !

  3. Anonim

    bun transferul daca este si stangace , e f bine !

Leave a Comment