Andrada Vincze, aproape de o medalie la Naţionale

În ciuda faptului că este doar în ultimul an la tineret, tenismena de la CSM Zalău a avut o comportare bună la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de tenis de masă, rezervat seniorilor.

Sportiva antrenată de Victor Puie a fost foarte aproape de a obţine medalia de bonz, în proba de dublu feminin, unde a avut-o ca parteneră pe Anamaria Sebe, din Constanţa. În primul tur de pe tabloul principal, cele două au avut culoar liber, iar în optimi au dispus cu 3 – 1 (11 – 8, 11 – 8, 9 – 11, 11 – 8) de cuplul format din Andreea Bucur şi Mihaela Plaeaşu.
După un început foarte bun în meciul din sferturile de finală, Vincze şi Sebe conducând cu 2 – 0 la seturi, cele două au cedat în tie-break, în faţa cuplului format din Roxana Istrate (CS Farul Constanţa) şi Roxana Iamandi (CSM Buzău).
Vincze şi Sebe au câştigat primele două seturi cu 11 – 8, respectiv 11 – 9, pierzând seturile trei şi cinci la 9, iar setul patru, la 3.
Proba de dublu feminin a fost câştigată de Elizabeta Samara şi Ioana Ghemeş, ambele de la Farul Constanţa, care au dispus în finală cu scorul de 3 – 0 de Roxana Istrate şi Roxana Iamandi.
La dublu mixt, Andrada Vincze a făcut pereche cu bistriţeanul Lucian Filimon, cei doi câştigând cu scorul de 3 – 0 primul meci, în faţa cuplului format din Mihaela Plaeaşu şi Sek Cristofor. Au fost eliminaţi însă în optimile de finală, de Alin Spelbuş şi Mihaela Dospina.
În proba de simplu, Andrada Vincze a avut tur liber în 16-imi, iar în optimi a trecut, cu scorul de 4 – 1, de Bogdana Trifu, de la CSS Slatina. Tenismena zălăuană a avut însă ghinionul de a o întâlni în sferturile de finală pe favorita numărul unu, Szocs Bernadette, de la CSM Bistriţa, care a şi câştigat titlul naţional, în faţa căreia, Vincze a pierdut cu scorul de 2 – 4.

Leave a Comment