Amical cu Universitatea Cluj

Aflată într-un stagiu de pregătire la Băile Felix, unde se pregăteşte până duminică, SCM Zalău va susţine miercuri, începând cu ora 12, cel mai important amical din perioada de iarnă. Echipa antrenată de Marius Paşca se va deplasa la Cluj, pentru partida cu Universitatea, meciul urmând să se desfăşoare pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

Dacă pentru echipa condusă de Marius Paşca va fi doar al doilea amical, primul fiind cu juniorii de la Viitorul Cluj, pentru Universitatea va fi şaselea joc de verificare, după cele cu Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, Unirea Ungheni, CS Tunari şi FC Voluntari II. Clujeni vor susţine săptămâna viitoare primul meci oficial din acest an, în Cupa României, cu UTA Arad.

În amicalul de la Cluj, Marius Paşca îl va putea utiliza şi pe moldoveanul transferat duminică, Vadim Calugher, jucător în vârstă de 25 de ani ce evoluează pe postul de mijlocaş.

Alte articole

One Thought to “Amical cu Universitatea Cluj”

  1. Anonim

    Pasca acum sa te vedem ce ce antrenor mare de ești sau iar pierzi ca în vara cu u Cluj jucători ai condiții ai rezultate trebuie să fie

Leave a Comment