Amenzi şi suspendări în cazul „arbitrului sechestrat la Nuşfalău”

Amânat săptămâna trecută, pe motiv că observatorul meciului, Leontin Moga, nu a fost prezent la şedinţă, cazul „arbitrului sechestrat la Nuşfalău” a fost reluat marţi, în cadrul unei şedinţe desfăşurată la sediul AJF Sălaj.

Sancţiunile nu au fost foarte drastice pentru cele două persoane acuzate că l-ar fi sechestrat pe arbitrul Cătălin Roşu, la finalul partidei dintre CS Barcău Nuşfalău şi Favorit Dobrin.
Primarul comunei Nuşfalău, Radu Mate şi vicepreşedintele clubului, Osz Andrei, au fost suspendaţi pe o perioadă de trei luni şi amendaţi, fiecare, cu suma de 340 de lei.
Membrii Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Sălaj, al cărei preşedinte este Vincze Ioan, au fost şi mai blânzi cu echipa din Nuşfalău, clubul primind doar un avertisment, pentru faptul că forţele de ordine nu au intervenit în momentul scandalului.
Reamintim că partida dintre CS Barcău Nuşfalău şi Favorit Dobrin, din cadrul etapei a II-a a Ligii a IV-a de fotbal, desfăşurată duminică, 8 spetembrie, s-a încheiat cu scorul de 2 – 2, după ce gazdele au condus la pauză cu scorul de 1 – 0.

 

Alte articole

2 Thoughts to “Amenzi şi suspendări în cazul „arbitrului sechestrat la Nuşfalău””

  1. nusfalau

    Fortele de ordine n-au intervenit, ele au ,,pazit,, ca, pe cei doi insi sa nu-i tulbure nimeni in actiunea lor huliganica cu tendinte si trasaturi clare de mafioti. Tatal mafiotilor, este seful de la disciplina care a demonstrat ca este vardistul celor doi complici si in final ar trebuii ca toti trei sa imparta aceeasi soarta !

  2. Anonim 2

    Comisie de doi bani.Ori au sechestrat,ori nu.Cum poti sa aplici sanctiuni pentru ca l-ar fi sechestrat ?

Leave a Comment