Alte două amicale pentru FC Zalău

După ce a obţinut două victorii clare în primele două amicale, în faţa unor reprezentante din Liga a IV-a, FC Zalău va avea în această săptămână doi adversari mult mai valoroşi, Olimpia Satu Mare şi FCM Turda

FC Zalău şi-a amânat stagiul de pregătire cu o săptămână, urmând să plece în cantonament la finalul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Marius Paşca şi Cristian Oros a susţinut săptămâna trecută două amicale, ambele în faţa unor echipe din Liga a IV-a. Primul a avut loc joi după-amiaza, când FC Zalău a dispus cu scorul de 7 – 2 în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău, după care, sâmbătă a urmat al doilea amical, cu Rapid Jibou. Rezultatul final a fost 13 – 1 pentru FC Zalău, scorul fiind deschis de mijlocaşul Cosmin Sabou, în minutul cinci, din lovitură de pedeapsă, după care au urmat două reuşite ale atacantului Andrei Teglaş. Viorel Ionaşcu a făcut 3 – 0 în minutul 24, iar un minut mai târziu, Teglaş a reuşit hattrick-ul. Atacantul transferat la FC Zalău chiar de la Rapid Jibou şi-a continuat fiesta, marcând alte trei goluri în poarta fostei sale echipei, în minutele 30, 32 şi 54. Scorul pauzei a fost 6 – 1, golul de onoare al jibouanilor fiind marcat în minutul 39, de Daniel Coste. După pauză, Raul Stanciu a reuşit o dublă (min. 67 şi 70), Mihai Bode (min. 72), Gabriel Ţiriac (min. 75), iar Maior Istvan a închis tabela în minutul 88.
Având în vedere că stagiul de pregătire a fost amânat cu o săptămână, FC Zalău şi-a programat încă două amicale în această săptămână, cu adversari mai valoroşi decât cei de săptămâna trecută. Primul joc de verificare este programat mâine, la Satu Mare, în compania celor de la Olimpia, urmând ca sâmbătă, înaintea plecării în cantonament, „alb-albaştri” să întâlnească FCM Turda.

Leave a Comment