Alina Czeczi nu va juca împotriva viitoarei sale echipe

HC Zalău va întâlni miercuri, 15 mai, pe teren propriu, în ultima etapă a sezonului, HC Dunărea Brăila, formaţie la care va evolua Alina Czeczi înepând cu sezonul viitor

Handbalista zălăuană nu a mai intrat în calculele antrenorului Gheorghe Tadici pentru ultimele două etape din acest sezon, după ce a ales să părăsească în această vară Zalăul, semnând un precontract cu HC Dunărea Brăila. Devenită la un moment dat una dintre cele mai bune marcatoare al echipei zălăuane, Alina Czeczi a avut şi perioade în care evoluţia s-a a lăsat de dorit. Acest lucru l-a nemulţumit pe Tadici, care a decis să o aducă pe postul său pe tânăra Ana Maria Tănăsie. Nemulţumit de faptul că jucătoarea a semnat un precontract cu echipă de pe malul Dunării, deşi sezonul nu s-a încheiat, Gheorghe Tadici a anunţat-o pe jucătoare că nu va mai conta pe serviciile ei în ultimele două etape. „Am decis să renunţăm la serviciile ei înainte de a se termina campionatul. Mi-e greu să cred că o jucătoare vândută va da totul pe teren în meciul cu viitoarea sa echipă. Subconştientul lucrează şi cred că este imposibil să se concentreze la maximum în acel meci. Oricum, astfel de jucătoare, care uită de unde au plecat şi câte a făcut clubul pentru ele sunt foarte uşor de caracterizat, chiar dacă primează banul”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Acesta nu s-a arătat încântat nici de decizia interului Gabriela Szucs, care a ales să se transfere la HCM Baia Mare. „Ea s-a dus la Baia Mare, însă să nu uite că va juca la o echipă care a avut puţine prezenţe în cupele europene. Am ajutat-o atât la Oltchim, cât şi la Zalău, când am adus-o într-un moment nu foarte bun al carierei sale”.
Chiar dacă se va despărţi, şi ea, la finalul sezonului de HC Zalău, Szucs a fost inclusă în lotul zălăuan pentru meciul de la Cluj şi va evolua şi în partida cu Brăila.

Leave a Comment