„Alb-albaştrii” au uitat gustul victoriei

Dintr-o echipă care la începutul returului a anunţat că intră în lupta pentru promovarea în Liga a II-a, FC Zalău a devenit o formaţie cu şanse minime de a termina sezonul chiar şi pe poziţia secundă. Echipa antrenată de Constantin Olariu şi Cristian Oros a suferit vineri după-amiaza a treia înfrângere consecutivă, pierzând cu scorul de 2 – 4 duelul de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, echipă ce nu a mai fost învinsă de 14 etape.
Înaintea fluierului de start, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria surorii preşedintelui Ioan Morar, care a decedat vineri dimineaţa, iar fotbaliştii zălăuani au evoluat cu banderole negre.
Jocul a început practic de la 1 – 0 pentru FC Zalău, după ce atacantul Alexandru Pop a deschis scorul în secunda 35, învingându-l pe portarul Cugirului cu un şut din marginea careului. Bucuria zălăuanilor a durat doar trei minute, deoarece oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 4, prin Ovidiu Stoianof, care a reluat balonul în plasă din cinci metri, după o centrare trimisă de Tudor Săuca, de pe partea dreaptă.
Până la finalul primei reprize, Metalurgistul Cugir a mai înscris o dată, în minutul 32, prin Alin Şuteu, după o jumătate de oră în care Zalăul nu a contat aproape deloc în atac. Andrei Tăban a trimis un şut în transversala porţii zălăuane, de unde balonul a ajuns la Şuteu, iar acesta a reluat cu latul în plasă, scăpând singur cu portarul Mădălin Şandor.
Alexandu Pop a reuşit „dubla” în minutul 60, înscriind pentru 2 – 2, iar zălăuanii sperau din nou la un rezultat favorabil, care îi putea readuce pe poziţia secundă. Însă, finalul a fost tot al oaspeţilor, care au mai înscris de două ori, în minutele 73 şi 82, prin Alin Şuteu şi Ovidiu Stoianof, iar situaţia la FC Zalău devine una destul de delicată după trei meciuri în care „alb-albaştrii” nu au obţinut niciun punct.
Antrenorii Olariu şi Oros nu au putut dispune în jocul de vineri pe doi jucători importanţi, portarul Claudiu Băican şi mijlocaşul Florin Istrate, în timp ce Raul Stanciu a fost doar rezervă.
FC Zalău: Mădălin Şandor – Grigore Turda (min. 86, Sergiu Bercean), Paul Mateciuc, Daniel Celea, Ionuţ Ţârlea, Marius Hosu (min. 46, Radu Ungurianu), Cristian Bucur, Lucian Todea (min. 54, Raul Stanciu), Gabriel Coţi (min. 73, Beniamin Boka), Alexandru Pop şi Cristian Tăbîrţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)
Metalurgistul Cugir: Florin Vlase – Alin Şuteu, Tudor Săuca (min. 90+2, Mihai Udrea), Laurenţiu Tudor, Mădălin Popa, Andrei Tăban (min. 46, Bogdan Vadori), Ionuţ Tătar (min. 85, Alexandru Cioban), Florin Bold, Ionel Maftei, Ovidiu Stoianof (min. 90+1, Adrian Radu) şi Lucian Itu. Antrenor: Călin Moldovan

2 Thoughts to “„Alb-albaştrii” au uitat gustul victoriei”

  1. Lucrezi confortabil! Tu castigi bani cu cel mai interesant film!Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood!Oferim seriozitate maxima!Fiindca noi te ajutam sa castigi!Suntem o echipa de viitor! Cere acum detalii mai multe la adresa de email; pacurarucostica1963@gmail com

    http://bit.ly/29ypMJN

  2. ” a treia victorie consecutiva,pierzand cu 2-4″???? Dle Morar …….

Leave a Comment