Al treilea eşec consecutiv

Al treilea eşec consecutiv

CS Chimszed UMF Cluj – Remat II Zalău 3 – 2 (17, 23, -26, -21, 8)

Echipa a II-a a Rematului nu a mai câştigat un meci din 22 ianuarie, când a învins în deplasare cu scorul de 3 – 2 CSS LAPI CNE Dej. Au urmat de atunci patru etape, în care Rematul a suferit trei înfrângeri, fiindcă într-una a stat. După 0 – 3 acasă cu UKRO Baia Mare şi 3 – 0 la Phoenix Şimleu Silvaniei, voleibaliştii antrenaţi de Dan Predescu au cedat sâmbătă, la limită, pe terenul clujenilor de la CS Chimszed. Scorul final a fost 3 – 2, după ce clujenii au avut 2 – 0 la seturi, iar zălăuanii au restabilit egalitatea, ducând meciul în prelungiri. Dacă primul set a fost câştigat clar de Chimszed, cu 25 – 17, în setul secund s-a mers cap la cap până spre final, când clujenii au câştigat la limită, 25 – 23. Deşi toată lumea vedea o victorie clară a clujenilor, zălăuanii şi-au revenit şi au câştigat următoarele două seturi. Actul al III-lea a fost câştigat în prelungiri, cu scorul de 26 – 28 de Remat II, iar în setul patru, Predescu şi compania s-au impus mai clar, 21 – 25.

A urmat tie-break-ul, în care clujenii s-au impus cu 15 – 8, antrenorul Predescu afirmând că principala cauză care a dus la pierderea setului cinci au fost greşelile la preluare.

Următorul duel pentru voleibaliştii zălăuani este programat sâmbătă, de la ora 13, în faţa echipei CSS LAPI CNE Dej.

Remat II Zalău: Mihai Criste, Vlad Tamba, Adrian Pop, Raul Mastan, Adrian Pantea, Mihai Ciupe, Silviu Palage, Florin Ciobanu, Marius Ilieş, Radu Predescu. Antrenor: Dan Predescu.

Leave a Comment