AJF Sălaj organizează ediţia a III-a a „Galei Fotbalului Sălăjean”

„Fotbalul mic” din Sălaj va fi premiat, din nou, la finalul acestui an, după doi ani de „secetă” din cauza pandemiei. Evenimentul este programat  vineri, 16 decembrie, de la ora 17, la Restaurant Transilvania. „Gala Fotbalului Sălăjean”, cum este intitulat evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, a ajuns în acest an la ediţia cu numărul trei, prima ediţie fiind organizată în 2018. A urmat ediţia din 2019, iar în 2020 şi în 2021, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei.

La fel ca la primele două ediţii, instituţia condusă de preşedintele Daniel Sabou premiază cei mai buni jucători din Ligile a IV-a şi a V-a, cei mai buni portari, golgeterii celor două campionate, precum şi cei mai eficienţi delegaţi ai echipelor.

Nu vor lipsi, la fel ca în anii anteriori, fostele glorii ale fotbalului sălăjean, care vor primi premii speciale din partea AJF Sălaj.

„Este un eveniment prin care vrem să punem în valoare jucători, antrenori şi conducători de cluburi, practic cei cu care colaborăm de atâţia ani. În orice competiţie există un clasament, un câştigător şi un învins, de aceea, şi noi vom acorda diplome pentru cei mai buni. Vrem ca şi în acest an să avem alături de noi foşti fotbalişti care au făcut cinste acestui judeţ, pe care AJF nu i-a uitat şi care vor primi premii speciale”, a declarat Daniel Sabou.

La eveniment vor fi invitaţi reprezentaţi ai tuturor cluburilor afiliate la AJF Sălaj, oficialităţi judeţene şi locale, foşti jucători emblematici şi reprezentanţi media.

3 Thoughts to “AJF Sălaj organizează ediţia a III-a a „Galei Fotbalului Sălăjean””

  1. […] „Fotbalul mic” din Sălaj va fi premiat, di nou, la finalul acestui an, după doi ani de „secetă” din cauza pandemiei. Evenimentul este programat  vineri, 16 decembrie, de la ora 17:00, la Restaurant Transilvania. „Gala Fotbalului Sălăjean”, cum este intitulat evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, a ajuns în acest an la ediţia cu numărul trei, prima ediţie fiind organizată în 2018. A urmat ediţia din 2019, iar în 2020 şi în 2021, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei. La fel ca la primele două ediţii, instituţia… Citeste mai mult […]

  2. […] „Fotbalul mic” din Sălaj va fi premiat, din nou, la finalul acestui an, după doi ani de „secetă” din cauza pandemiei. Evenimentul este programat  vineri, 16 decembrie, de la ora 17, la Restaurant Transilvania. „Gala Fotbalului Sălăjean”, cum este intitulat evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, a ajuns în acest an la ediţia cu numărul trei, prima ediţie fiind organizată în 2018. A urmat ediţia din 2019, iar în 2020 şi în 2021, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei. La fel ca la primele două ediţii,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment