Ady Com s-a impus din nou la Memorialul Radu Gog

Ady Com s-a impus din nou la Memorialul Radu Gog

La fel ca in 2007 si in 2008, trofeul i-a revenit echipei conduse de Adrian Sturz

Zece echipe au fost prezente la editia a VII-a a Memorialului Radu Gog, competitie de minifotbal desfasurata sambata si duminica la Sala Sporturilor din Zalau.

Cele zece echipe au fost impartite in doua grupe: Grupa A – Dream Team, Ady Com, Autoland Hosu, Cavalerii Jibou, Astra Silvania; Grupa B – Cavalerii, Tenaris, Cavalerii II, Old Boys Info Plus si Nazareth. S-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare, urmand ca primele doua din fiecare grupa sa se califice in semifinale.

Cele patru semifinaliste au fost: Dream Team (locul 1 in Grupa A), Nazareth (locul 2 in Grupa B), Ady Com (locul 2 in Grupa A) si Cavalerii (locul 1 in Grupa B).

Ambele partide au necesitat lovituri de departajare pentru a se stabili invingatoarea. Dupa 1 – 1 la finalul timpului regulamentar, Dream Team s-a calificat in finala in urma loviturilor de pedeapsa, iar de cealalta parte, dupa 0 – 0 la finalul timpului regulamentar, Ady Com s-a impus cu scorul de 2 – 0. Intre semifinale si finale a avut loc si un meci demonstrativ intre organizatori si reprezentantii presei, meci castigat de organizatori cu scorul de 1 – 0.

Locul trei le-a revenit Cavalerilor, care au castigat cu scorul de 6 – 4 in finala mica, iar trofeul a fost adjudecat, la fel ca in 2007 si 2008, de Ady Com, care s-a impus in finala cu scorul de 4 – 3 la loviturile de pedeapsa. Castigatoarea de anul trecut, Dream Team, a fost nevoita sa se multumeasca in acest an doar cu pozitia secunda.

Leave a Comment