30 de jucatori, prezenti la primul antrenament de la FC Zalau

30 de jucatori, prezenti la primul antrenament de la FC Zalau

Fata de lotul de anul trecut, la antrenamentul de ieri au mai fost prezenti noua jucatori noi. Din lot a lipsit insa mijlocasul Gabriel Vasvari, jucator transferat la FC Botosani.

Pauza s-a incheiat pentru jucatorii de la FC Zalau, acestia efectuand ieri dimineata primul antrenament din noul an, sub comanda noului antrenor, Calin Pop. La capitolul plecari, singurul jucator care a parasit in aceasta iarna echipa zalauana este mijlocasul Gabriel Vasvari, transferat saptamana trecuta la FC Botosani.

La capitolul sosiri, inca nu s-a efectuat niciun transfer, insa Calin Pop a avut ieri, sub comanda sa, nu mai putin de noua jucatori veniti in probe. Doi dintre ei sunt de la FC Baia Mare, un mijlocas si un atacant, propusi de Lucian Balan, iar patru sunt de la Favorit Crasna, echipa de la care a si venit antrenorul Calin Pop.

Cei patru sunt: Ionut Iacob, Flaviu Dragos, Cristian Chis si Ionut Mosincat. La primul antrenament al celor de la FC Zalau a fost prezent si simleuanul Silviu Crisan, jucator pe care conducerea celor de la FC Silvania a decis sa-l cedeze altei echipei, dupa ce in Liga a II-a nu a bifat niciun minut.

Calin Pop, antrenor pana la vara

Noul tehnician al echipei FC Zalau, Calin Pop, care a antrenat ultima data la Favorit Crasna, a semnat un contract pana la finalul sezonului cu FC Zalau. Obiectivul acestuia este insa unul destul de usor de indeplinit, avand in vedere ca persoanele din conducere i-au stabilit clasarea pe locurile 1

Leave a Comment