Adversar incomod pentru FC Zalău

FC Zalău a avut un început de sezon cu trac, pierzând primele două partide din campionat. Au urmat cinci victorii şi o remiză, „alb-albaştrii” situându-se pe poziţia a treia în clasament după opt etape, la trei puncte de ocupanta locului doi, Sănătatea Cluj şi la şase de liderul FC Hermannstadt.

Zălăuanii rămân oarecum în plasa liderului, dar vineri după-amiaza îi aşteaptă un meci dificil, pe terenul echipei Metalurgistul Cugir.
„La Cugir, am avut meci greu de fiecare dată, fiindcă sunt jucători valoroşi pentru nivelul Ligii a III-a. Băieţii sunt cu moralul ridicat după parcursul din ultimele etape şi cred că putem obţine un punct în deplasarea de la Cugir”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
În ultimul meci, desfăşurat marţi, într-o etapă intermediară, FC Zalău s-a impus cu scorul de 5 – 0 pe teren propiu în faţa celor de la CS Iernut. Formaţia de la poalele Meseşului este urmată în clasament de Gaz Metan II Mediaş, care va evolua în etapa de la finalul săptămânii pe terenul celor de la Avântul Reghin.
Partida dintre Metalurgistul Cugir şi FC Zalău este programată la ora 15, pe Complexul Sportiv „Cugir Arena”, inaugurat în luna iulie a acestui an.
Programul complet al etapei: ASA Târgu Mureş II – Unirea Jucu, Metalurgistul Cugir – FC Zalău, CS Oşorhei – Sănătatea Cluj, CS Iernut – FC Hermannstadt, Avântul Reghin – Gaz Metan II Mediaş, Viitorul Ulmeni – Recolta Dorolţ şi Unirea Dej – FC Bistriţa.

Leave a Comment