Adrian Popuţea şi-a asigurat bronzul la Cupa României

Prezent în aceste zile la Cupa României de box rezervată seniorilor, pugilistul Adrian Popuţea şi-a asigurat medalia de bronz, după ce l-a învins marţi seara, în sferturile de finală, pe Rafael Bucura, de la Steaua Bucureşti. „A fost un meci pe care l-am controlat de la un capăt la altul. S-a văzut diferenţa dintre mine şi adversar. Nu am mai boxat la categoria 91 de kilograme de la Campionatul Naţional de anul trecut, iar acest lucru s-a simţit puţin în evoluţia mea, fiindcă a trebuit să slăbesc, iar organismul nu mai este la fel de puternic”, ne-a declarat Adrian Popuţea.
În semifinalele competiţie, Popuţea va boxa împotriva băcăuanului Mirel Jitaru, component al lotului naţional, care beneficiază şi de susţinere din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român în vederea participării la calificările pentru Jocurile Olimpice din această vară, de la Rio de Janeiro.
15 meciuri au fost programate în cadrul primei gale a Cupei României, iar 11 dintre ele s-au încheiat prin victorii la puncte. Trei s-au terminat înainte de limită, iar un meci a fost câştigat prin neprezentarea adversarului.
Semifinala dintre Popuţea şi Jitaru este programată vineri, iar sâmbătă vor avea loc finalele la toate categoriile de greutate.

Leave a Comment