Adrian Popuţea, în semifinalele Campionatului Naţional de Box

Prezenţă scăzută la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat seniorilor şi desfăşurată în această perioadă în Sala Sporturilor din Târgu Mureş. Aproximativ 50 de sportivi se duelează la cele zece categorii de greutate, printre ei şi zălăuanul Adrian Popuţea, care urcă în ring la categoria 91 de kilograme.
„M-am pregătit bine pentru acest Campionat Naţional, chiar dacă nu am avut decât trei meciuri de pregătire. M-am confruntat şi cu o serie de probleme de sănătate, dar până la urmă mi-am revenit şi sper să fac o figură frumoasă la ediţia din acest an. Obiectivul este câştigarea unei medalii”, ne-a declarat sportivul zălăuan înaintea plecării spre Târgu Mureş.
Adrian Popuţea are asigurată medalia de bronz, fiind calificat în semifinalele categoriei 91 de kilograme, unde îl va întâlni luni seara pe Cătălin Cristea de la CSM Târgovişte. Adversarul zălăuanului a câştigat în această vară „Centura de Aur” la categoria 91 de kilograme, iar anul trecut a devenit campion naţional la categoria 81 de kilograme.
Dacă va trece de Cătălin Cristea, Adrian Popuţea va boxa marţi în finală. Pugilistul zălăuan a urcat pe podium de fiecare dată la ultimele zece ediţii ale Campionatului Naţional, dar nu a reuşit niciodată să câştige titlul naţional, performanţă pe care speră să o obţină în acest an.

Leave a Comment