Adrian Popuţea face ultima verificarea înaintea Campionatului Naţional

Prezent pe podium la ultimele zece ediţii ale Campionatului Naţional de box rezervat seniorilor, Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului zălăuan, speră să obţină o medalie şi la ediţia din acest an, programată în perioada 6 – 10 septembrie, la Târgu Mureş. După ce a urcat în ring la începutul acestei luni, cu ocazia desfăşurării „Cupei Cetăţii”, Adrian Popuţea va face o ultimă verificare vineri şi sâmbătă, la Oradea, în cadrul unei gale amicale.
„Pregătirea pentru Campionatul Naţional se apropie de final. Voi mai susţine unul sau două meciuri de verificare la finalul acestei săptămâni la Oradea, împotriva sportivului Ionel Oşvat, pe care l-am avut adversar şi la „Cupa Cetăţii. Am avut parte de câteva accidentări în perioada de pregătire, dar sper să mă aflu într-o formă bună la startul ediţiei din acest an a Campionatului Naţional şi să obţin un rezultat bun. Obiectivul este câştigarea unei medalii”, a declarat Popuţea.
Campionatul Naţional de la Târgu Mureş va fi a doua competiţie oficială din acest an pentru Adrian Popuţea, după Cupa României desfăşurată în luna februarie, unde sportivul pregătit de Ioan Dragoş a obţinut medalia de bronz. În 2013, Popuţea a câştigat pentru prima dată Cupa României la seniori, iar în 2014 a reuşit să reediteze performanţa.

Leave a Comment