Adrian Feher: „Prima opţiune rămâne Volei Municipal Zalău”

Adrian Feher este cel mai vechi jucător din lotul vicecampioanei României, fiind transferat la formaţia zălăuană în vara anului 2009, după ce evoluase în Liga Campionilor cu AON Hottvolley Viena.

Cu toate că este născut în Baia Mare, pentru libero-ul Adrian Feher cuvântul „acasă” înseamnă de câţiva ani Zalăul. Transferat la formaţia de sub Meseş în vara anului 2009, după ce evoluase în Liga Campionilor cu austriecii de la AON Hottvolley Viena, fostul libero al echipei naţionale vrea să evolueze şi în următorii ani la Volei Municipal Zalău. Contractul jucătorului cu clubul zălăuan a expirat luna trecută, iar cele două părţi nu au semnat încă un nou contract. „Nu am discutat încă despre semnarea unui nou contract, dar prima opţiune rămâne Volei Municipal Zalău. Este echipa unde am evoluat din 2009 şi cu care am obţinut rezultate foarte bune. Îmi place oraşul, oamenii de aici şi mi-ar face plăcere să mai joc la acest club. Îmi propun să mai joc patru ani la cel mai înalt nivel din România”, ne-a declarat Adrian Feher.
Volei Municipal Zalău este a patra echipă din ţară la care evoluează fostul libero al echipei naţionale, după Ştiinţa Explorări Baia Mare, Petrom Ploieşti şi Dinamo Bucureşti.
Adrian Feher a câştigat cu echipa zălăuană trei titluri de campion naţional, de două ori a devenit vicecampion naţional şi a câştigat de de două ori Cupa României.

Leave a Comment