Adrian Feher, libero CSVM Zalău: „Meciul patru a reflectat adevărata valoare dintre cele două echipe”

Pentru a doua oară consecutiv, finala campionatului de volei se va juca între Volei Municipal Zalău şi Tomis Constanţa. Va fi o finală „în familie”, între tată şi fiu, având în vedere că formaţia de la malul mării este antrenată de fiul bulgarului Stoyan Stoev. Zălăuanii au trecut destul de uşor de Craiova în meciul cu numărul patru, desfăşurat marţi seara, despre care liber-oul Adrian Feher spune că a fost unul în care s-a văzut adevărata valoare dintre cele două grupări.
„Meciul patru a reflectat adevărata valoare dintre cele două echipe. A fost un meci pe care l-am dominat de la început până la final. Rezultatul s-a văzut pe tabelă, a fost un 3 – 1 clar, cu excepţia setului trei, în care am avut o evoluţie slabă. Se pare că duelurile cu Craiova ne poartă noroc. În urmă cu trei ani, când am şi pierdut semifinala cu cei din Craiova, am jucat foarte prost, dar anul trecut şi în acest an am demonstrat că suntem peste ei din toate punctele de vedere. Din şase meciuri disputate, am învins de cinci ori Craiova în acest sezon”, a declarat Adrian Feher.

2 Thoughts to “Adrian Feher, libero CSVM Zalău: „Meciul patru a reflectat adevărata valoare dintre cele două echipe””

  1. […] Pentru a doua oară consecutiv, finala campionatului de volei se va juca între Volei Municipal Zalău şi Tomis Constanţa. Va fi o finală “în familie”, între tată şi fiu, având în vedere că formaţia de la malul mării este antrenată de fiul bulgarului Stoyan Stoev. Zălăuanii au trecut destul de uşor de Craiova în meciul cu numărul patru, desfăşurat marţi seara, despre care liber-oul Adrian Feher spune că a fost unul în care s-a văzut adevărata valoare dintre cele două grupări. “Meciul patru a reflectat adevărata valoare dintre cele două echipe. A fost un meci pe care l-am dominat de la …read more […]

  2. De interes major !

    Succesul stă la îndemâna oricui deschide uşile – nu e nevoie decât de cheile

    potrivite, iar ele se află deja în tine. Asta scrie celebrul Colin Turner în

    cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să

    câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract

    de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de

    email: marina.300.info@gmail.com

Leave a Comment