Adrian Feher, încrezător înaintea semifinalei: „Locul nostru este în finala mare”

După două partide încheiate în setul decisiv, Remat Zalău a învins duminică seara, pe teren propriu, cu 3 – 0 echipa Dinamo, calificându-se în semifinalele campionatului, alături de Tomis Constanţa, SCMU Craiova şi Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Antrenorul zălăuan, Aurel Vlaicu, a început jocul în aceeaşi formulă cum a încheiat partida de la Bucureşti, cu Birău pe fals, Mărieş pe exremă şi Gheorghiţă pe centru, alături de Mihalcea.
„M-am simţit foarte bine, chiar dacă nu este postul meu, pe care joc de obicei. Am dat totul pentru echipă şi mi-a ieşit. Şi la Bucureşti a ieşit bine, iar acum a mers şi mai bine jocul, cu mine pe acest post. Relu (Aurel Vlaicu, n.r.) a avut încredere în mine şi îi mulţumesc pentru acest lucru. Ne luptăm cu echipa din Craiova acum. Primele două meciuri se joacă la ei, următoarele două la noi, iar decisivul, daca va mai fi nevoie, tot la ei. Noi sperăm însă să câştigăm măcar un meci la Craiova, apoi să încheiem socotelile pe teren propriu”, a declarat, la finalul partidei, Fabian Birău.
Libero-ul campioanei en-titre, Adrian Feher, consideră că locul Zalăului, în acest sezon, este în finala mare. „Echipele mai valoroase tot timpul se mobolizează în meciurile mai bune. Noi am dovedit astăzi (duminică, n.r.) că suntem mai valoroasă decât Dinamo, mă bucur pentru acest lucru şi sperăm să facem jocuri şi mai bune decât acesta. Suntem o echipă cu potenţial, care muncim mult la antrenamente şi ne dorim să ajungem într-o formă mult mai bună în semifinale. Am mai spus, în urmă cu puţin timp, că suferim la meciurile din deplasare, însă am demonstar în meciul de la Dinamo că putem să obţinem o victorie. Doar neşansa a făcut să pierdem miercuri, la Dinamo. Sunt convins însă că de la Craiova ne vom întoarce cel puţin cu o victorie. Locul nostru, în acest sezon, este în finala mare şi nu cred că ar fi o surpriză să ne calificăm după numai trei meciuri”.

Leave a Comment