Adrian Feher, după câştigarea Cupei României: „Ne bucurăm enorm că am adus trofeul la Zalău”

Cupa României la volei masculin a revenit la Zalău după trei ani, ultima dată fiind câştigată în 2012, de Remat Zalău, formaţie ce a dispus în finală cu scorul de 3 – 1 de Dinamo Bucureşti. Gruparea zălăuană a avut de această dată în faţă o echipă mult mai valoroasă şi mai bine cotată, Tomis Constanţa, care a avut în acest an un parcurs bun chiar şi în Liga Campionilor. În partida de joi după-amiaza, constănţenii nu au putut dispune, însă, de trei titulari, Simeonov şi Petkov, care au părăsit echipa din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul, dar nici de libero-ul Nikola Rosic, care nu a putut evolua din cauza unor probleme de sănătate. Vicecampionii au profitat din plin de acest lucru şi le-au administrat campionilor un sec 3 – 0, aducând la Zalău primul trofeu naţional din acest an.
„A fost un meci extrem de greu, chiar dacă scorul arată altceva. Primele două seturi au fost câştigate prin muncă şi dăruire, fiindcă Tomis Constanţa este o echipă foarte valoroasă. Chiar dacă celor de la Constanţa le-au lipsit câţiva jucători, nu a fost un avantaj mare pentru noi, fiindcă au rămas în lot jucători extrem de valoroşi. Ne bucurăm enorm că am reuşit să facem faţă unei asemenea echipe şi am putut să aducem primul trofeu din acest an la Zalău. Am pregătit meciul extrem de bine, noi avem un antrenor foarte valoros, care a condus impecabil şi meciul din finală cu Tomis Constanţa. Ne-a dat multă încredere şi multe indicaţii bune, iar acest lucru s-a concretizat”, a declarat la finalul partidei libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Volei Municipal Zalău şi Tomis Constanţa se vor întâlni în această lună şi în finala campionatului Diviziei A1, primele două confruntări fiind programate în 21 şi 22 aprilie, la în oraşul de la malul mării.

Leave a Comment