Adina Mureşan – de la antrenament, pe masa de operaţie

Poarta pare să fie postul cu ghinion la HC Zalău. După ce a pierdut-o la finalul anului trecut pe Mihaela Cheţa-Foltic, handbalista urmând să devină mămică, managerul Gheorghe Tadici nu va putea conta în primele etape din acest an nici pe Adina Mureşan. Portarul zălăuan s-a prezentat la antrenamentul de luni dimineaţa, dar nu a rezistat în sală până la final, handbalista fiind transportată de urgenţă la spital pentru a fi operată de apendicită.
„Sper să treacă cu bine peste această intervenţie chirurgicală şi să se recupereze într-un timp cât mai scurt”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Dacă operaţia decurge normal, handbalista ar putea reveni pe teren în aproximativ o lună, perioadă în care Gheorghe Tadici le va avea în lot pentru postul de portar pe Ana-Maria Inculeţ şi Diana Diaconu, ultima fiind transferată anul trecut de la SC Mureşul Târgu Mureş.
Problemele Adinei Mureşan au venit într-un moment total nepotrivit pentru clubul de la poalele Meseşului, având în vedere că HC Zalău va susţine primul meci oficial din 2016 chiar miercuri, pe terenul formaţiei HCM Roman.

Alte articole

Leave a Comment