Adina Mureşan – de la antrenament, pe masa de operaţie

Poarta pare să fie postul cu ghinion la HC Zalău. După ce a pierdut-o la finalul anului trecut pe Mihaela Cheţa-Foltic, handbalista urmând să devină mămică, managerul Gheorghe Tadici nu va putea conta în primele etape din acest an nici pe Adina Mureşan. Portarul zălăuan s-a prezentat la antrenamentul de luni dimineaţa, dar nu a rezistat în sală până la final, handbalista fiind transportată de urgenţă la spital pentru a fi operată de apendicită.
„Sper să treacă cu bine peste această intervenţie chirurgicală şi să se recupereze într-un timp cât mai scurt”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Dacă operaţia decurge normal, handbalista ar putea reveni pe teren în aproximativ o lună, perioadă în care Gheorghe Tadici le va avea în lot pentru postul de portar pe Ana-Maria Inculeţ şi Diana Diaconu, ultima fiind transferată anul trecut de la SC Mureşul Târgu Mureş.
Problemele Adinei Mureşan au venit într-un moment total nepotrivit pentru clubul de la poalele Meseşului, având în vedere că HC Zalău va susţine primul meci oficial din 2016 chiar miercuri, pe terenul formaţiei HCM Roman.

Leave a Comment