Acţionar nou la echipa de volei a Zalăului

După cum v-am anunţat, în exclusivitate, încă luna decembrie a anului trecut, grupul de firme Rematinvest şi-a retras în totalitate sprijinul financiar de la echipa de volei, Remat Zalău, după ce rămăsese cu doar 4 la sută din acţiuni. Preşedintele clubului, Stelian Potroviţă, ne-a declarat, la acea vreme, că „în cazul în care nu se vor găsi înlocuitori, probabil vom lua noi acel procent”.

Consiliul Local a rămas însă cu procentul de 92 la sută, acţiunile grupului de firme Rematinvest fiind preluate de compania Drilling Equipment, care, odată cu începerea acestui sezon, devenise şi sponsor al echipei de volei.

Această modificare a fost aprobată luni, în unanimitate, de către consilierii locali, aceştia fiind de acord şi cu modificarea sediului social al clubului.

Având în vedere că grupul de firme Rematinvest şi-a retras în totalitate sprijinul financiar de la campioana României, conducerea clubului intenţionează să modifice şi numele echipei. Potrivit regulamentului Federaţiei Române de Volei, acest lucru va fi posibil doar la finalul acestui sezon. „Eu aş propune chiar un concurs pentru noua denumire  a clubului şi stabilirea unei sigle şi a culorilor. Nu trebuie să ne grăbim, fiindcă aceste modificări le vom putea face doar la finalul sezonului”, a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu.

Cel de-al treilea acţionar al echipei de volei rămâne Consiliului Judeţean Sălaj care va deţine , în continuare, 4 la sută.

Marius Morar

Leave a Comment