Accident lângă Colegiul Tehnic „API” din Zalău

VIDEO
O tânără de 18 ani a fost rănită şi transportată cu o ambulanţă la spital, după ce maşina în care se afla ca pasager a fost implicată luni, în jurul amiezii, într-un accident rutier petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, în apropierea Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău. Aceasta a avut noroc să scape, însă, cu doar câteva leziuni uşoare, după ce a fost aruncată din scaun în parbrizul maşinii.
Agentul şef principal de poliţie la Biroul Rutier Zalău, Tiberiu Dan, a declarat că accidentul rutier s-a petrecut pe fondul neacordării priorităţii. „Un accident de circulaţie s-a petrecut luni, în jurul orei 11.30, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. Un şofer în vârstă de 42 de ani, din Zalău, a ieşit cu autoturismul din curtea colegiului şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Tusa. În urma impactului, pasagera de pe scaunul din dreapta faţă al maşinii, o tânără de 18 ani, din Tusa, a fost rănită”, a declarat Tiberiu Dan.
Potrivit sursei citate, adolescenta nu purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului, motiv pentru care s-a lovit cu capul de parbrizul maşinii. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceasta a fost tratată în urgenţă, câteva ore mai apoi fiind lăsată la domiciliu.
Ambii şoferi implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu etilotestul în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatele fiind negative.
Pe numele şoferului zălăuan, oamenii legii au întocmit actele premergătoare începerii urmării penale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alte articole

Leave a Comment