A treia victorie consecutivă pentru Remat

Remat Zalău – „U” Cluj 3 – 0 (25 – 19, 25 – 12, 26 – 24)

Chiar dacă jocul Rematului nu a fost unul foarte strălucit, campioana şi-a îndeplinit obiectivul propus – victorie în trei seturi în faţa ultimei clasate, Universitatea Cluj. Totuşi, cu mai multă atenţie pe finalul ultimului parţial, clujenii ar fi putut produce surpriza de a câştiga un set pe terenul formaţiei zălăuane.
În primele două seturi campioana nu a avut nicio emoţie, chiar dacă la primul time-out tehnic al setului de debut scorul era 8 – 7 pentru Remat. Formaţia zălăuană s-a desprins decisiv în a doua jumătate a setului şi s-a impus cu 25 – 19, după 16 – 11 la cel de-al doilea time-out tehnic.
Actul secund s-a încheiat şi mai repede, Remat Zalău câştigând cu scorul de 25 – 12, după 8 – 3 şi 16 – 7 la cele două time-out-uri tehnice.
În prima parte a celui de-al treilea parţial s-a mers cap la cap, clujenii conducând cu 8 – 7 la primul time-out tehnic. Campioana a întors rapid scorul în favoarea ei, conducând cu 16 – 10 la al doilea timp tehnic de odihnă. Anumite greşeli nepermise în tabăra zălăuană i-au readus în joc pe finalul setului pe voleibaliştii clujeni. Universitatea a egalat 22, având chiar minge de set la 23 – 24. Rematul nu a cedat, a egalat şi s-a impus în prelungiri.
Remat Zalău: Andrei Stoian, Şerban Paşcan, Fabian Birău, Mihai Gheorghiţă, Robinson Dvoranen, Silmar Almeida, Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Răzvan Mihalcea, Mihai Mărieş şi Vlad Tebieş. Antrenori: Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie
„O victorie scurtă, chiar dacă ultimul set s-a încheiat în prelungiri. Important este că am câştigat, iar lucrurile intră pe făgaşul normal. A fost un joc de campionat normal, cu o echipă care joacă fără nicio presiune, cu jucători tineri”, a precizat antrenorul secund al Rematului, Ovidiu Macarie.
„U” Cluj: Andrei Georgescu, Gabriel Cherbeleaţă, Adrian Pop, Daniel Todoran, Bogdan Ene, Marius Ciortea, Dragoş Ţârlea – libero. Au mai evoluat: Răzvan Vâlcelean, Liviu Moise, Serban Silaşi, Mihai Popovici. Antrenor: Bogdan Tănase
„Am început binişor, dar se vede lipsa de experienţă. Acesta ne este nivelul la ora actuală. Astfel de jocuri îmi plac, pentru că jucăm fără presiune şi putem rula tot lotul. Credem în continuare la salvarea de la retrogradare şi sperăm să facem până la urmă o treabă bună în acest sezon”, a declarat antrenorul Clujului, Bogdan Tănase.

Alte articole

2 Thoughts to “A treia victorie consecutivă pentru Remat”

  1. suporter dedicat

    Felicitari si succes in continuare.

Leave a Comment