A pedalat pentru un loc pe podium: Ciclistul Marius Ţârle începe anul 2015 în forţă

Ciclistul Marius Ţârle s-a clasat pe locul trei la concursul intitulat „Probikers Maraton Oradea”, terminând cursa la o lungime de bicicletă în spatele ocupantului poziţiei secunde

Ciclistul zălăuan Marius Ţârle a început în forţă anul competiţional 2015, obţinând două locuri pe podium la primele două concursuri de mountainbiking. După ce s-a clasat pe locul doi la concursul de la Arad, desfăşurat în săptămâna dinaintea Paştelui, sportivul zălăuan şi-a forma bună în care se află şi la concursul „Probikers Maraton Oradea”, desfăşurat săptămâna trecută în localitatea Ineu.
Peste 400 de ciclişti s-au aliniat la start, iar Aliencycling Zalău a avut un singur reprezentant, pe Marius Ţârle. Eugen Străistaru, un alt component al clubului zălăuan, nu a putut participa la eveniment din cauza unor probleme de sănătate, în timp ce Călin Damian se pregăteşte intens pentru examenul de bacalaureat, neputându-se antrena pentru acest concurs.
După o perioadă de iarnă încărcată, cu sesiuni zilnice de spinning şi antrenamente de ciclism în fiecare weekend, Marius Ţârle a reuşit o cursă bună la Ineu, clasându-se la final pe poziţia a treia a podiumului, la o bicicletă distanţă de locul doi. Zălăuanul a concurat la categoria race (30 – 39 de ani), parcurgând traseul de 44 de kilometri într-o oră şi 54 de minute.
Sălajul a mai fost reprezentat la evenimentul de la Ineu de Ionuţ Ţap, care s-a clasat pe locul nouă la categoria race (18 – 29 de ani) cu timpul de o oră, 56 de minute şi 44 de secunde şi de Cristian Nechita, locul 12 la categoria race (30 – 39 de ani).
Pentru sportivii clubului Aliencycling Zalău urmează duminică un nou concurs, Maratonul Făgetului, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca şi la care şi-au confirmat prezenţa peste 1.000 de ciclişti.

Leave a Comment