“U” Jolidon Cluj – adversara din semifinalele Supercupei Romaniei

“U” Jolidon Cluj - adversara din semifinalele Supercupei Romaniei

HC Zalau si-a aflat ieri adversara din primul meci al Supercupei Romaniei, echipa condusa de Gheorghe Tadici urmand sa intalneasca in semifinale Universitatea Jolidon Cluj. In cealalta semifinala se vor intalni Oltchim Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti, castigatoarele celor doua semifinale urmand sa se intalneasca a doua zi in finala mare. Invinsele vor juca in aceeasi zi pentru stabilirea locurilor 3 – 4. Supercupa Romaniei este programata la Cluj, in perioada 5 – 6 august. Pe langa cele patru echipe a mai fost invitata si formatia ungara Bekescaba, insa partidele cu unguroaicele vor fi doar jocuri de verificare.

HC Zalau se afla de o saptamana intr-un stagiu de pregatire in localitatea brasoveana Fundata, cantonamentul urmand sa se incheie marti, 26 iulie. Initial, gruparea zalauana a avut programate doua stagii de pregatire, primul pe litoral si al doilea la munte. Managerul Gheorghe Tadici a hotarat insa sa renunte la stagiul de pregatire de la mare, fiind bucuros ca a luat aceasta decizie. Ma bucur ca am luat decizia de a renunta la cantonamentul de la mare, pentru ca majoritatea echipelor care au fost acolo in cantonament au trebuit sa-si faca un altfel de program fata de cel stabilit initial din cauza caldurii. Si aici, la peste 1.300 de metri, este cald insa nu asa de tare, iar aici bate si vantul, a afirmat tehnicianul zalauan.

Dupa revenirea din cantonament, Ciuciulete si compania vor avea o zi de pauza, iar joi vor relua pregatirile pentru turneul de la Cluj.

Leave a Comment