5 sugestii pentru a evita biletele pierdute la ultimul meci

Pariurile cu mai multe selecții pierdute din cauza ultimului meci sunt cele mai frustrante pentru un parior. Dacă joci la pariuri, probabil că ți s-a întâmplat și ție să „sărbătorești victoria”, înainte ca un gol marcat în ultimele secunde ale ultimei partide să transforme un bilet câștigător în maculatură.

Avem 5 sugestii pentru tine, astfel încât situația să nu se mai repete:

Folosește Cash Out când este cazul

Cash out-ul este un instrument folosit foarte des la pariuri live, însă el poate fi utilizat și în biletele premeci. Această opțiune îți permite să închizi pariul înainte de finalul meciului. În cazul biletelor cu mai multe selecții, trebuie să afli fiecare rezultat pe măsură ce se joacă meciul, astfel încât înaintea ultimei partide să pui în balanță dacă merită sau nu să dai Cash Out.

Dacă consideri că ultimul meci este foarte riscant și ai deja un câștig ok, atunci poți scăpa de emoții și de un eventual „ghinion” la ultima selecție.  Poți duce strategia cu un pas înainte și să vezi ce să întâmplă și în ultimul meci, închizând pariul în momentul în care și ultima selecție este câștigătoare.

Profită de promoțiile speciale

O altă modalitate de a evita biletele pierdute din cauza ultimului meci este să profiți de ofertele promoționale speciale pe care le au tot mai multe agenții de pariuri online. Este vorba despre acele oferte în care ai parte de câștig chiar dacă una dintre selecții nu iese. Nu contează care pronostic este necâștigător, deci poate fi și ultimul.

Singurul inconvenient în ceea ce privește această metodă este că trebuie să respecți unele condiții de eligibilitate pentru bilet, cum ar fi număr de selecții și cote minime per selecție. Unii bookmakeri au cerințe exagerate, cum ar fi ca fiecare selecție să aibă cota minim 2.00, dar există și agenții care impun un prag minim de 1.50. Cota finală a biletului este produsul cotelor celorlalte selecții, care trebuie să fie „verzi”.

Joacă bilete în sistem

Biletele sistem sunt cea mai populară metodă de a te asigura în cazul unei selecții necâștigătoare, întrucât nu pentru toate meciurile este valabilă opțiunea Cash Out și nu toate agențiile au oferte precum cea descrisă mai sus. Este foarte simplu să joci un pariu în sistem. După ce pui pe el toate selecțiile, selectezi sistemul dorit din partea de sus a biletului virtual.

Să spunem că joci șase selecții pe un bilet de tip acumulator. Ai posibilitatea să selectezi sistemul 5/6, ceea ce înseamnă că obții câștig chiar dacă una dintre cele șase pronosticuri este necâștigător (poate fi și ultimul). Poți juca și sistem 4/6, permițându-ți o marjă de eroare de două meciuri, însă câștigul potențial este mai mic, iar noi ne referim la cazul în care ești scos de ultima selecție.

Mizează pe linii asiatice

Primele trei sugestii au fost despre cazuri în care nu contează rezultatul ultimului meci de pe bilet. Mai există și varianta să joci cât mai acoperit, astfel încât să ai șanse maxime ca toate selecțiile să fie câștigătoare. Recomandarea noastră este să te mulțumești cu cote mai mici și să mizezi în special pe linii asiatice (handicap asiatic pentru rezultat final sau total asiatic pentru goluri) cu rambursare totală a mizei.

În cazul în care pariezi pe handicap asiatic 0 și echipa pe care ai mizat face egal, selecția respectivă primește cota 1.00, iar cota finală se calculează în funcție de cotele celorlalte selecții. Este ca și cum nu ai fi pus acel meci pe bilet. În schimb, dacă pronosticul iese, cota lui, oricât de mică ar fi, contribuie la creșterea profitului.

Pune „contră”

Este o metodă veche „de când lumea”, de dinainte să apară posibilitatea de a juca bilete în sistem. Principiul este foarte simplu: dacă au ieșit toate pronosticurile până la ultimul, atunci plasezi un alt bilet, single, invers față de ultima selecție de pe bilet. De exemplu, dacă acea selecție este „victorie Barcelona” contra lui Real Sociedad, pe contră va fi „egal sau victorie Real Sociedad”.

Calculezi miza biletului contră astfel încât să obții un profit indiferent de ce se va întâmpla în FC Barcelona vs Real Sociedad. Astfel scapi de stresul ultimului meci de pe bilet.

3 Thoughts to “5 sugestii pentru a evita biletele pierdute la ultimul meci”

  1. […] Pariurile cu mai multe selecții pierdute din cauza ultimului meci sunt cele mai frustrante pentru un parior. Dacă joci la pariuri, probabil că ți s-a întâmplat și ție să „sărbătorești victoria”, înainte ca un gol marcat în ultimele secunde ale ultimei partide să transforme un bilet câștigător în maculatură. Avem 5 sugestii pentru tine, astfel încât situația să nu se mai repete: Folosește Cash Out când este cazul Cash out-ul este un instrument folosit foarte des la pariuri live, însă el poate fi utilizat și în biletele premeci. Această opțiune… Citeste mai mult […]

  2. […] Pariurile cu mai multe selecții pierdute din cauza ultimului meci sunt cele mai frustrante pentru un parior. Dacă joci la pariuri, probabil că ți s-a întâmplat și ție să „sărbătorești victoria”, înainte ca un gol marcat în ultimele secunde ale ultimei partide să transforme un bilet câștigător în maculatură. Avem 5 sugestii pentru tine, astfel încât situația să nu se mai repete: Folosește Cash Out când este cazul Cash out-ul este un instrument folosit foarte des la pariuri live, însă el poate fi utilizat și în biletele premeci.  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.