Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, marcată la Zalău

Vârstnicii care au trecut vineri, 1 Octombrie, prin centrul municipiului Zalău au fost întâmpinaţi cu: suc, cafea, dulciuri, zâmbete şi o mulţime de mesaje de apreciere. Şi asta graţie unor persoane deosebite din localitatea Crasna, care au venit special la Zalău pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Astfel, vârstnicii aflaţi în trecere sau la plimbare în zona centrală, pe platoul de marmură, au fost „traşi de mânecă” pentru a poposi preţ de câteva minute la standul special amenajat pentru ei. „Acţiunea noastră de astăzi este una de voluntariat dedicată persoanelor vârstnice, prin care dorim să atragem atenţia comunităţii cu privire la faptul că persoanele vârstnice merită deplin aprecieri, mai ales în această zi de 1 Octombrie – dedicată lor. Le oferim suc, cafea, băuturi răcoritoare şi în acelaşi timp le transmitem mesajele noastre de apreciere pentru tot ceea ce au făcut şi încă mai fac pentru comunitate”, a precizat Denes Klara – coordonatorul acţiunii dedicată persoanelor de vârsta a treia.

Astfel de activităţi, inclusiv de ajutorare a persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, au mai fost organizate în mai multe comunităţi din judeţ. Acţiunea de astăzi 1 octombrie este inclusă într-un proiect iniţiat de Asociaţia „Pro Cristo Et Eclesia”, în parteneriat cu Asociaţia „Dorcas”, reprezentată de volunatare din localitatea Crasna.

One Thought to “Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, marcată la Zalău”

  1. Anonim

    Felicitări „Pro Cristo etc Eclesia”. Cei din fruntea județului, municipiului sau reprezentanții (?)pensionarilor or fi fost să servească un suc, o prăjitură ? Sau poate că acești reprezentanți (😁) nu știu decât că 1 Oct. este Ziua Internațională a Cafelei .

Leave a Comment