Zeci de someri, selectati la targul de joburi de la Jibou

Zeci de someri, selectati la targul de joburi de la Jibou

Prima editie din acest an a minibursei locurilor de munca s-a desfasurat vineri, la Jibou, la cererea angajatorilor din zona. 185 de someri au participat la acest eveniment, 50 dintre acestia au fost selectati in vederea incadrarii, urmand ca in cursul acestei saptamani sa sustina o proba de lucru.

Din cele aflate de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, la minibursa joburilor de la Jibou au participat 13 firme, care au oferit 91 de locuri de munca. Majoritatea locurilor de munca au fost destinate persoanelor cu studii medii, in meseriile: confectioner imbracare volane din piele, confectioner imbracaminte textile, muncitori necalificati in industria textila, asistenti medicali, ingrijitor persoane varstnice, tamplar, tapiter, electrician, sudor, lacatus, muncitor necalificat in tamplarie, muncitor necalificat in alimentatia publica, operator calculatoare, lucrator social, animator, ingrijitor curatenie.

Urmatoarea minibursa organizata in judet va avea loc la Caminul Cultural din Ileanda, in 11 noiembrie, de la ora 10. Totodata, vineri va avea loc un targ de joburi si la Zalau, la sediul AJOFM, de la ora 9. Din informatiile furnizate de Florica Breban, la Ileanda va participa si firma de recrutare Lugera&Makler, in vederea angajarii de confectioneri imbracare volane in piele, pentru societatea TAKATA-PETRI Romania din Jibou.

Alte articole

Leave a Comment