Zeci de poliţişti vor veghea la… distracţia zălăuanilor

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj are în sarcină, în acest weekend, supravegherea desfăşurării în bune condiţii a manifestărilor legate de Zilele Zalăului. Un număr de  82 de polițiști din cadrul structurii de ordine publică vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice dedicate “Zilei Municipiului Zalău“ care se desfășoară în parcarea din spatele Primăriei Municipiului Zalău. De asemenea, 18 polițiști rutieri vor fi prezenți în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Polițiștii vor acționa în sistem integrat pentru prevenire oricăror fapte antisociale, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurare a activităților cât și pe traseele de sosire și plecare ale participanților la aceste manifestări.

Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru comiterea unor fapte ilicite, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recomandă cetățenilor prezenți la aceste activități să acorde o atenție sporită bunurilor și obiectelor personale.

De asemenea, cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul Poliției, fie direct, fie prin apelarea Serviciului Unic de Urgență 112

Alte articole

3 Thoughts to “Zeci de poliţişti vor veghea la… distracţia zălăuanilor”

 1. Anonim

  Ma lasi!!!!
  Niciodata la Zilele Orasului nu am vazut politisti in multime, eventual jandarmi si comunitari.
  Ma indoiesc ca acum va fi altfel.

  1. Luluche

   Nea comunitaru’,politistii adevarati nu stau la vedere caci pisica cu clopotei nu prinde soareci…..
   La mintea ta de boacter nu ai cum intelege cum merge cu politia adevarata1

 2. Anonim

  Obiectivul este asigurat de jandarmi

Leave a Comment