Zeci de adolescenți au răspuns pozitiv invitației Tineretului Național Liberal (TNL) din Sălaj

Zeci de adolescenți au răspuns pozitiv invitației Tineretului Național Liberal (TNL) din Sălaj și au avut parte de o după amiază altfel, la o întâlnire cu și despre tineri, pentru a dobândi mai multe cunoștințe referitoare la modul în care pot face față provocărilor din această etapă atât de importantă a vieții.

Psihoterapeutul Patricia Chereji, invitatul evenimentului, le-a vorbit celor prezenți despre sursa relațiilor disfuncționale și modul în care pot sparge tiparele negative de gândire.

Întâlnirea dintre tineri și specialist a fost una interactivă și de bun augur, iar dialogul purtat va reprezenta pentru fiecare un punct de sprijin și orientare în dezvoltarea personală.

Evenimente precum cel de astăzi se concentrează pe nevoile reale ale adolescenților și le oferă șansa de a beneficia de răspunsuri adecvate la întrebările care decurg din experiențele zilnice.

(P)

4 Thoughts to “Zeci de adolescenți au răspuns pozitiv invitației Tineretului Național Liberal (TNL) din Sălaj”

 1. […] Zeci de adolescenți au răspuns pozitiv invitației Tineretului Național Liberal (TNL) din Sălaj și au avut parte de o după amiază altfel, la o întâlnire cu și despre tineri, pentru a dobândi mai multe cunoștințe referitoare la modul în care pot face față provocărilor din această etapă atât de importantă a vieții. Psihoterapeutul Patricia Chereji, invitatul evenimentului, le-a vorbit celor prezenți despre sursa relațiilor disfuncționale și modul în care pot sparge tiparele negative de gândire. Întâlnirea dintre tineri și specialist a fost una interactivă și de bun augur, iar dialogul… Citeste mai mult […]

  1. Monica

   Daaaa! Numai așa se invata sa fie mincinoși, nesimțiți , aroganți , sfidător, plagiatori și as mai putea continua!!! Rusine!!!

 2. Anonim

  Cîțu n-a fost ? Aveau ce învăța de la el, să prizeze pe nas !

 3. Paula

  Lăsați-o dracului de școala! Învățați măcar din clasa a-IV-a cum sa devină politruci! Cum sa primită și apoi sa nu facă nimic! Rusine!!!👎

Leave a Comment