Zalauanii, nemultumiti de programul Serviciului Taxe si Impozite

Mai multi zalauani ne-au sesizat in ultimele zile cu privire la programul dupa care functioneaza Serviciul Taxe si Impozite din cadrul Primariei Zalau. Oamenii s-au plans de faptul ca trebuie sa stea la coada timp indelungat la un singur ghiseu, in ciuda faptului ca orarul prevede ca la serviciul respectiv trebuie sa fie deschise mai multe ghisee.

Despre programul de functionare a Serviciului Taxe si Impozite l-am intrebat pe purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, Cristian Curta. Acesta a combatut reclamatiile cetatenilor, spunand ca toate cele trei ghisee sunt deschise zilnic in intervalul orar 7.30-14.30 si ca doar intre 14.30-16.30 ramane un singur functionar public care sa preia clientii. Purtatorul de cuvant a spus ca, in plus, martea, unul din ghisee are program prelungit, el functionand intre 7.30-18.30.

Potrivit sursei citate, pentru a preintampina aglomeratia la ghisee, conducerea Primariei Zalau a solicitat suplimentarea numarului de angajati ai Serviciului Taxe si Impozite cu inca doua posturi, insa, inainte ca functionarii cu pricina sa se ocupe de clienti, vor trebui sa se familiarizeze cu programul de soft folosit.

Leave a Comment