Zalău: restricții de circulație în weekend

Pentru buna desfășurare a competiției sportive “Semimaraton Zalău”, care se va desfășura sâmbătă, 30 septembrie în municipiul Zalău, pe durata desfășurării competiției, circulația rutieră va fi blocată pe următoarele sectoare de drum public:

Bulevardul Mihai Viteazul, pe ambele sensuri de mers, din zona magazinului Unicarm, până în zona magazinului Silvania, în intervalul orar 8 – 15 și pe ambele benzi ale sensului de urcare Gară – Centru, de la Benzinăria Mol (fără a afecta circulația în sensul giratoriu), până în zona magazinului Unicarm, în intervalul 9:30 – 13.

Pe strada Gheorghe Lazăr – doar porțiunea de sens unic a acestei străzi, din zona magazinului Altana, până la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, în intervalul 8 -15.

Pe strada 9 Mai  – doar porțiunea de la intersectia cu bulevardul Mihai Viteazul (zona Ceas), până la Centrul de Cultură, în intervalul 8 – 15.

De asemenea, pe durata desfășurării compețitiilor, se blochează accesul în bulevardul Mihai Viteazul de pe străzile Crișan, Tudor Vladimirescu, Simion Bărnuțiu, Păcii, Armoniei, Aleea Tineretului (cuprinsă între bulevard și Kaufland), Ștrandului și General Dragalina, în intervalul 8– 15.

În intervalul orar în care circulația rutieră este blocată, transportul public local de persoane Transurbis SA va fi deviat pe rute ocolitoare.

2 Thoughts to “Zalău: restricții de circulație în weekend”

  1. Anonim

    gheorghe lazar cu intersectia mihail vieazul unde vine ???

    1. Anonim

      Este strada care coboara pe langa optica medicala si ajunge in bulevard, vis a vis de intrarea la scoala Simion Barnutiu.

Leave a Comment