Surprize de iarnă: crește prețul gazelor naturale

Prețul gazelor pentru consumatorii casnici va crește, în medie, cu 6 la sută în al patrulea trimestru al anului, a declarat, zilele trecute, Emil Calotă, președintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), prezent la Comisia de industrii și servicii din Camera Deputaților.

„Propunerile pe care le avem în acest moment în mapă, și pe care colegii mei din Comitetul de reglementare probabil le-au discutat, arată că, pentru trimestrul IV, pentru consumatorii din categoria B1, cei casnici, creșterea medie va fi în jur de 6 la sută”, a subliniat Emil Calotă. Acest procent își va pune, așadar, amprenta, pe facturile oricum uriașe, pe care consumatorii le vor avea de achitat începând din această iarnă.

 

 

One Thought to “Surprize de iarnă: crește prețul gazelor naturale”

  1. Lx

    Scumpească, fac ce vor cu noi, degeaba au marit salarul minim, dacă dau cu o mână și iau cu două. Curajos, hotărît și deştept a fost cine şi-a luat bagajul și sa dus din nenorocita asta de ţară încă de după 89′.Aici mă refer la clasa muncitoare, care sânt batjocoriti, nu la restu, ăia o duc bine şi cu scumpiri. Suntem sclavii vieţii lor.

Leave a Comment