Vremea se răcește. Sunt posibile inclusiv ninsori

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că vremea se va răci treptat, iar ploile vor fi înregistrate pe arii extinse. În următoarele zile sunt posibile inclusiv lapoviță și ninsoare, răcirea vremii și intensificări ale vântului.

„În cea mai mare parte a țării va ploua mai ales sub formă de aversă, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20…40 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h, joi (31 martie) în vestul și sud-estul teritoriului, apoi și în celelalte regiuni. La munte, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 80 km/h. Vineri (1 aprilie) vremea va deveni instabilă, vor fi descărcări electrice, iar în regiunile sudice posibil și vijelii. Începând de sâmbătă (2 aprilie), vremea se va răci treptat. Din dimineața zilei de duminică (3 aprilie), în jumătatea de nord a teritoriului vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte va ninge”, este mesajul meteorologilor. Prognoza este valabilă pentru perioada 31 martie – 2 aprilie.

Foto: ANM

 

2 Thoughts to “Vremea se răcește. Sunt posibile inclusiv ninsori”

  1. […] Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că vremea se va răci treptat, iar ploile vor fi înregistrate pe arii extinse. În următoarele zile sunt posibile inclusiv lapoviță și ninsoare, răcirea vremii și intensificări ale vântului. „În cea mai mare parte a țării va ploua mai ales sub formă de aversă, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20…40 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h, joi (31 martie) în vestul și sud-estul teritoriului,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment