Vrei să te bucuri de o experiență inedită într-un mic colț de rai?

Dacă ești adeptul destinațiilor tropicale, dar îți dorești ca vacanța ta să capete și o oarecare notă de mister, trebuie să treci Thailanda pe lista de opțiuni pentru următorul concediu. Această țară este recunoscută pentru contrastele impresionante: plaje infinite nealterate și zone turistice exploatate din plin, jungle sălbatice și metropole supraaglomerate, orașe istorice și zone moderne, mâncare tradițională servită la tarabe stradale ori restaurante de lux cu specific internațional.

Oricare ar fi preferințele tale, știi sigur că aici vei avea parte de o experiență unică, plină de farmec și adrenalină, în care nicio zi nu este la fel. Optează pentru un sejur în Thailanda prin Let’s Go Travel și lasă toată munca organizatorică în seama experților pentru ca tu să te poți bucura de o vacanță ideală la care ai visat mereu!

Este Thailanda o destinație pe care merită să o vizitezi în 2023?

Dacă ești în etapa în care te documentezi pentru următoarea destinație de vacanță și încă nu ai trecut Thailanda pe listă, este timpul să o faci pentru că reprezintă una dintre țările care îți vor oferi experiențe inedite la prețuri excepționale. În ultimii ani această zonă se bucură de o creștere masivă a popularității și pe bună dreptate pentru că deține toate ingredientele de care un loc are nevoie pentru a deveni un obiectiv ce merită vizitat și explorat în detaliu.

Dacă îți dorești un sejur în care relaxarea și răsfățul predomină poți opta pentru o vacanță All Inclusive la unul dintre resorturile de pe plajă. Te vei putea bucura de briza mării, razele blânde ale soarelui și de peisajul divin care te înconjoară. De asemenea, trebuie să profiți de renumitul masaj thailandez care te va face să te simți ca nou și care te va convinge că ai făcut alegerea potrivită.

Pe de cealaltă parte, dacă ești un spirit aventurier, această zonă te va fascina prin zecile de atracții pe care le are de oferit. Capitala Bangkok este un oraș cu o istorie impresionantă unde fiecare străduță și clădire spune o poveste.  Piața plutitoare Daemon Saduak, Templele Grand Palace & Wat Pho, China Town, Sanctuarul Elefanților sau Marele Canion, Chiang Mai, sunt alte locuri impresionante pe care să le treci pe lista ta de obiective. Vei putea, de asemenea, să explorezi sălbăticia junglelor, să admiri întinderile de apă sau să te bucuri de o călătorie cu trenul de noapte pe ruta Bangkok – Chiang Mai unde priveliștile îți vor tăia răsuflarea.

Merită să amintim de ospitalitatea localnicilor și delicatesele culinare care îți vor încânta simțurile. Sunt detalii care completează perfect experiența și care te vor face să te simți ca acasă chiar dacă nimic nu pare familiar. De toate aceste facilități te vei putea bucura fie la hoteluri de lux de 5 stele, fie în căsuțe modeste care îți vor oferi ocazia să trăiești pentru câteva zile ca un thailandez autentic; alegerea îți aparține pe deplin.

Descoperă ofertele de vacanță LGT

PHUKET MARRIOTT RESORT & SPA este un punct de cazare modern de 4*, care îți va încânta din plin universul senzorial. Totul arată impecabil, te așteaptă miresme și mâncăruri fascinante, în timp ce seara te vei putea bucura de sesiuni bine meritate de saună și masaj. Îți sunt puse la dispoziție piscine interioare uriașe pentru zilele în care vrei să îți petreci timpul în resort la umbra palmierilor. Totodată, vei avea parte de nenumărate oportunități de distracție, de la terenuri de sport, la plimbări pe malul apei sau practicarea unor sporturi nautice. Costul pentru o astfel de vacanță de 14 nopți cu LGT este de doar 3865 EUR pentru doi adulți.

O propunere foarte avantajoasă ca preț este și AO NANG COLORS HOTEL unde un sejur All Inclusive costă doar 999 EUR de persoană, pentru 7 nopți. Locația este superbă, poziționată strategic în apropierea plajei și îți oferă toate condițiile și facilitățile de care ai putea avea nevoie pentru a simți că trăiești experiența visurilor tale.

RED GINGER CHIC RESORT este locul în care timpul pare că stă în loc. Un hotel modern, dotat complet spre satisfacerea tuturor așteptărilor oaspeților este opțiunea ideală către care să te orientezi dacă vrei să te bucuri de o vacanță într-un spațiu idilic unde pare că fiecare detaliu este configurat spre a-ți spori confortul, de la piscine spaționase, la baruri cu specific sau colțuri amenajate special pentru relaxare și răsfăț. Costul total pentru un sejur de 7 nopți aici este de doar 1190 EUR de persoană. Programează chiar acum o plecare și bucură-te de vacanța la care ai visat mereu cu ajutorul specialiștilor Let’s Go Travel.

De ce să planifici în totalitate vacanța cu ajutorul agenției Let’s Go Travel?

Chiar dacă ai mai călătorit pe cont propriu în trecut, ce-ar fi ca de data asta să te bucuri de momente complete de relaxare, fără griji și stres, și să lași toate problemele organizatorice în seama unor profesioniști? Ocupă-te doar de alegerea ofertei dintre toate cele prezentate, iar toate celelalte aspecte vor fi puse la punct în detaliu astfel încât să beneficiezi de condiții excelente. În plus, ai parte și de oferte avantajoase și totodată ai garanția unor locuri sigure și primitoare, fără să îți asumi niciun risc, chiar dacă este pentru prima dată când vizitezi Thailanda.

Intră pe site și descoperă toate beneficiile unui sejur complet propus de LGT. Visează, călătorește, povestește o experiență ireproșabilă pe tărâmurile Thailandei!

 

 

One Thought to “Vrei să te bucuri de o experiență inedită într-un mic colț de rai?”

  1. […] Dacă ești adeptul destinațiilor tropicale, dar îți dorești ca vacanța ta să capete și o oarecare notă de mister, trebuie să treci Thailanda pe lista de opțiuni pentru următorul concediu. Această țară este recunoscută pentru contrastele impresionante: plaje infinite nealterate și zone turistice exploatate din plin, jungle sălbatice și metropole supraaglomerate, orașe istorice și zone moderne, mâncare tradițională servită la tarabe stradale ori restaurante de lux cu specific internațional. Oricare ar fi preferințele tale, știi sigur că aici vei avea parte de o experiență unică, plină de farmec și adrenalină,… Citeste mai mult […]

Comments are closed.